Companii Stiri

Transformare in vazul lumii

19 feb. 2015 < 1 min

Transformare in vazul lumii

Reading Time: < 1 minut

Brico Dépôt reamenajeaza sase dintre magazine in Suceava, Focsani, Braila, Drobeta Turnu Severin, Calarasi si Constanta. Procesul de transformare se desfasoara cu portile deschise, clientii putand in continuare sa cumpere produsele pe care si le doresc.

Pana in prezent au fost reamenajate si deschise opt unitati.

Patrick Papot
Patrick Papot, Director General Delegat, Brico Dépôt

“Suntem aproape de finalizarea tuturor unitatilor achizitionate anul trecut, ceea ce ne permite sa vedem viitorul cu optimism si incredere”, declara Patrick Papot, Director General Delegat, Brico Dépôt.

Brico Dépôt, ce apartine companiei britanice Kingfisher, detine in prezent opt puncte comerciale in Romania: trei in Bucuresti – Pantelimon, Orhideea si Chiajna si cinci in tara, in Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea.

In luna octombrie 2014, Brico Dépôt a inaugurat sase magazine.

Brico Dépôt a fost infiintat in 1993 in Reims (Franta). Are in prezent 114 de magazine in Franta, 28 in Spania, 15 in Romania si 2 in Portugalia.

Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa si al treilea ca marime la nivel mondial, cu 1134 de magazine in noua tari din Europa si Asia. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt si Screwfix. Kingfisher opereaza de asemenea brandul Koçtas, o colaborare de 50% in Turcia cu Grupul Koç. 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: