Special Stiri

Biz și Asociația V3 au lansat proiectul editorial „Antreprenori de România”

28 mart. 2019 < 1 min

Biz și Asociația V3 au lansat proiectul editorial „Antreprenori de România”

Reading Time: < 1 minut

Echipa Biz împreună cu Asociația V3 au realizat identificarea companiilor românești cu cea mai mare cifră de afaceri și gruparea acestora pe județe în cadrul unui proiect editorial unic, anuarul “Antreprenori de România”, realizat împreună cu UniCredit Bank.

Ediția 2019 grupează Top 100 de companii din București, ordonate după cifra de afaceri, conform datelor de la ONRC, dar și Top 20 cele mai mari companii românești din fiecare județ, ordonate după cifra de afaceri. Este o radiografie a antreprenoriatului românesc, la nivelul întregii țări.

Anuarul cuprinde și informații despre numele companiilor, numele acționarilor, pachetul de acțiuni deținut de fiecare în parte, orașul în care își desfășoară activitatea, numărul de angajați, cifra de afaceri și domeniul de activitate.

Anuarul este rodul unei munci de cercetare și documentare care s-a întins pe câteva luni. Pentru acesta, echipa Biz a selectat din fiecare județ companiile cu acționariat majoritar românesc, care nu sunt de stat și nu sunt deținute de un fond de investiții și nu apelează la structuri de acționariat de tip offshore.

Biz, prima revistă de business din România, promovează antreprenoriatul încă de la primul număr, publicat în urmă cu peste 20 de ani.

La rândul său, Asociația V3 are ca activități principale încurajarea, stimularea și dezvoltarea spiritului antreprenorial în principal în rândul tinerilor, inovarea educației și a sistemului de învățământ prin proiecte și programe locale, inițierea și participarea la programe internaționale care aduc beneficii antreprenorilor din România. De asemenea, Asociația V3 promovează inovația ca factor diferențiator în antreprenoriat și business, realizând numeroase proiecte și evenimente în domeniu.

Suplimentul „Antreprenori de România” – ediția 2019 este disponibil online în varianta PDF (50 lei cu TVA inclus) sau în format fizic (70 lei cu TVA și transport inclus).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: