Business Stiri Tech

Transformarea digitală a companiilor, susținută de echipamente multifuncționale

21/07/2020 2 min read

Transformarea digitală a companiilor, susținută de echipamente multifuncționale

Reading Time: 2 minute

Un echipament multifuncțional (MFP) este un element important în procesul de transformare digitală, oferind acces la servicii și sisteme dincolo de digitalizare la procese de business mai complex și la automatizarea fluxurilor de lucru. În acest context, Xerox a lansat noile imprimante multifuncționale AltaLink C8100 și B8100 Series, care pot susține mai bine mediul de lucru flexibil de astăzi și pot ajuta companiile să-și accelereze transformarea digitală cu acces la ecosistemul de aplicații ConnectKey.

Pe lângă capacitățile sale de imprimare, seria AltaLink 8100 ajută la progresul mai rapid al digitalizării la locul de muncă, cu funcția de scanare ultra rapidă, de până la 270 de imagini pe minut și cu recunoașterea optică a caracterelor, care permite clienților să extragă mai multă valoare din informații. Toate acestea, combinate cu aplicațiile ConnectKey, inclusiv cu conexiuni la cele mai populare soluții cloud, fac ca aceste imprimante să poată susține o zonă cheie pentru companii, în tranziția lor de la organizarea fizică, la cea digitală. Conform unui recent studiu global privind viitorul muncii realizat de Xerox, 34% dintre întreprinderi și-au accelerat planurile de transformare digitală, ca urmare a COVID-19.

„Interfața de tip tabletă permite o interacțiune ușoară, familiară, iar utilizatorul poate alege să imprime și de pe dispozitivele mobile. Acești asistenți digitali pun în legătură lumea fizică și pe cea digitală, cu aplicații inovatoare, cum ar fi transformarea celor mai dificile grafii de mână în documente text editabile, protejarea automată a documentelor care conțin informații private și chiar crearea de fișiere audio pornind de la texte”, a declarat Tracey Koziol, Vicepreședinte Senior, Oferte Globale, Xerox.

Nevoia de securitate

În plus, o forță de muncă mai flexibilă aduce cu sine probleme de securitate. Xerox este partener cu experți de vârf în domeniul securității cibernetice, cum ar fi McAfee și Cisco, pentru a oferi echipamentelor AltaLink soluții complexe de securitate, gata instalate, care protejează atât dispozitivul, cât și rețeaua. Integrarea cu soluții de securitate lider în industrie, precum soluțiile de securitate informații și gestionare de evenimente de la McAfee, LogRhythm și Splunk simplifică raportarea și gestionarea incidentelor de securitate.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă