Business Companii Stiri

Tranzacție pe piața de birouri din București. S-a vândut Floreasca Park

2 sept. 2020 < 1 min

Tranzacție pe piața de birouri din București. S-a vândut Floreasca Park

Reading Time: < 1 minut

Resolution Property și Zeus Capital Management au achiziționat  Floreasca Park, un complex de birouri de aproximativ 40.000 mp, situat în centrul Bucureștiului. Proprietatea a fost vândută celor două companii reunite într-un joint-venture de către un fond administrat de GLL Real Estate Partners GMBH (membru al Grupului Macquarie).

Floreasca Park este prima investiție făcută de Resolution în România și cea de-a cincea investiție din portofoliul Zeus pe piața imobiliară din București și reprezintă prima achiziție a parteneriatului dintre cele două companii care se ocupă de investiții și administrarea activelor.

Clădirea de birouri se află în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, una dintre cele mai căutate arii de business din București, adesea denumită și ”Noul CBD” (Central Business District). Complexul al cărui principal chiriaș este compania Oracle este alcătuit din două clădiri moderne de birouri de clasa A, conectate printr-o parcare subterană cu o capacitate de 586 de mașini. Alți chiriași sunt Kellogg’s, BASF, Saint-Gobain, Ursus Breweries și ENI.

Proprietatea beneficiază de conexiuni la mai multe mijloace de transport în comun și oferă o serie de facilități pentru chiriași, inclusiv o cafenea și o unitate bancară.

Complexul îndeplinește și standarde ridicate de sustenabilitate, incluzând opțiuni precum reciclarea apei pluviale și a căldurii, răcirea naturală pe timp de noapte printr-un sistem computerizat de ferestre, pompe de căldură cu alimentare geotermală și utilizarea apei subterane pentru sistemele de răcire. 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: