Companii Stiri

Tranzacție: Rețeaua Regina Maria a mai preluat un spital din vestul țării

28 mai 2019 < 1 min

Tranzacție: Rețeaua Regina Maria a mai preluat un spital din vestul țării

Reading Time: < 1 minut

Rețeaua de sănătate Regina Maria a preluat spitalul Première, cel mai mare spital privat multidisciplinar din regiunea de vest a țării. Prin această nouă tranzacție, Rețeaua Regina Maria se apropie de pragul de 30 de achiziții cu preluare în proporție de 100%. Tranzacția este în curs de avizare la Consiliul Concurenței.

Spitalul Première dispune de ambulatoriu integrat, laborator propriu de analize medicale și un centru performant de imagistică, dotat cu RMN si CT. Spitalul are o suprafață de 5300 mp, o capacitate de 134 de paturi și dispune de 6 săli de operație și bloc de nașteri. Aici au loc peste 2500 de intervenții chirurgicale și 1400 de nașteri în fiecare an. Compania are în prezent aproximativ 300 angajați si colaboratori, iar la finalul anului 2018 a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro.

Printre centrele cu o înaltă expertiză medicală ale spitalului se numără: Centrul de Medicina Fetală, Centrul de Chirurgia Endometriozei, Centrul de Chirurgie Spinală, Centrul de Chirurgia Sânului, Centrul de Chirurgie Bariatrică și Centrul de Chirurgie Ortopedică Avansată.

Această nouă achiziție vine după ce, în prima parte a anului 2019, Regina Maria a anunțat preluarea celor mai importanți furnizori de servicii de imagistică din județul Timiș, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan, care numără cinci unități specializate. Astfel, rețeaua de sănătate ajunge la 13 locații în vestul țării și la o echipă de 550 de angajați si colaboratori, precum și la un portofoliu de peste 40.000 de abonați în regiune.

Rețeaua de sănătate Regina Maria a deschis prima unitate medicală din Timișoara la sfârșitul anului 2015. Un an mai târziu, a preluat centrele medicale Dr. Grigoraș – un alt furnizor de renume pe plan local și Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: