fbpx
Marketing Stiri

Barbie împlinește 60 de ani

05/03/2019

Barbie împlinește 60 de ani

Anul acesta păpușa Barbie, pe numele său complet Barbara Millicent Roberts, împlinește 60 de ani și, în acest context, Sun Plaza o aniversează pe 9 martie. Aceasta este singura petrecere organizată în România alături de Barbie și toți copii interesați de aceasta sunt așteptați începând cu ora 16:00, până la ora 20:00, la etajul 1, în zona centrală a mall-ului. 

Micile fashioniste vor avea parte de sesiuni de pictură pe față asortate ținutelor de petrecere și se vor bucura de lumina reflectoarelor și de fotografii, într-un decor special amenajat.

Toți participanții se vor distra cu ajutorul entertainerilor, care au pregătit cele mai interesante și mai amuzante jocuri, în timp ce coregrafi talentați îi vor delecta pe cei prezenți cu două momente artistice inedite, pe melodiile lui Barbie. Nu în ultimul rând, fanii vor descoperi o zonă unde vor putea testa cele mai cool playset-uri Barbie.

Mai multe detalii despre eveniment, aici

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE