Antreprenori Stiri

Travelminit.ro investește 65.000 de euro pentru păstrarea echipei

27 mart. 2020 3 min

Travelminit.ro investește 65.000 de euro pentru păstrarea echipei

Reading Time: 3 minute

Travelminit.ro, o platformă de rezervări hoteliere investește 65.000 de euro pentru menținerea intactă a echipei, într-o perioadă în care o serie de companii din turism închid temporar porțile

Turismul este una dintre cele mai afectate ramuri comerciale de răspândirea COVID-19 pe plan internațional. Companiile din turism își restructurează echipele, hotelurile mari își închid porțile temporar, iar cele de mici dimensiuni își fac planuri de reorganizare. În toată această situație incertă, când majoritatea firmelor își reduc bugetele, platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro a gândit un plan de investiție pentru susținerea business-ului în valoare de 65.000 euro, prin care își vor putea păstra echipa intactă și care le va oferi capital de lucru în această perioadă în care călătoriile nu mai sunt posibile.

 Scopul principal: păstrarea întregii echipe

Travelminit.ro are o echipă de 60 de angajați, implicați în comunicarea cu hotelierii parteneri dar și în asistarea celor care își doresc să rezerve online o vacanță în România pentru sezonul estival din acest an, precum și în asistarea modificărilor sejururilor rezervate pentru perioada afectată. În ciuda măsurilor luate de autorități, compania a decis să continue activitatea în formulă actuală și să gândească metode de repornire a turismului intern de îndată ce pericolul răspândirii COVID-19 va trece.

 „Situația este nefavorabilă pentru economie, iar turismul este cea mai lovită industrie, mulți angajatori fiind nevoiți să-și concedieze angajații sau să declare faliment. Însă noi garantăm turiștilor și partenerilor noștri că stăm la dispoziția lor în continuare, dezvoltăm planuri noi și le adaptăm în permanență. Travelminit face parte dintr-un grup de rezervări online din Europa Centrală și de Est foarte solid din punct de vedere financiar și profesional. În plus, pentru a proteja rezervările clienților noștri, dispunem de o asigurare în valoare de 500.000 euro, de 10 ori mai mare decât asigurarea obligatorie.” a declarat Ferenc Rigo, CEO si co-fondator Travelminit.ro.

 Travelminit susține hotelierii parteneri

Peste 4000 de proprietăți din România sunt listate în prezent pe platforma Travelminit.ro. 70% dintre acestea sunt pensiuni și hoteluri de mici dimensiuni, afaceri de familie care se susțin cu veniturile din turism.

 Având în vedere situația actuală, Travelminit renunță la toate veniturile în beneficiul Partenerilor săi, asigurând gratuit serviciile sale pentru șederile efectuate în perioada 25 martie – 21 aprilie.

 Șansa turismului intern: rezervări flexibile și posibilitatea de anulare gratuită.

Sondajele din ultima perioadă prognozează că mai mulți români vor opta pentru sejururile interne în  acest an. Dacă înainte de răspândirea coronavirusului în Europa, 90% dintre clienții platformei Travelminit.ro aveau intenția de a călători în țară sau în străinătate, în prezent, mai puțin de jumătate ar mai lua această decizie. În plus, 41.3% dintre turiștii care au răspuns la studiu efectuat de Travelminit.ro ar alege călătoriile doar pe teritoriul României.

travelminit fondatori ferenc rigo si laszlo buzogany

„Înțelegem incertitudinea și teama cu care oamenii abordează rezervările pentru sezonul estival. Este ceva cu totul normal. Tocmai de aceea, împreună cu partenerii noștri hotelieri am reușit să avem listate în platforma noastră peste 2500 de hoteluri și pensiuni care oferă posibilitatea de a rezerva fără risc: fără avans sau cu restituire 100%. La cererea turiștilor, oferim și posibilitatea de a plăti un avans cu voucherele de vacanță care expiră în curând, pentru un sejur în România în 2020, iar perioada și locația pot fi precizate ulterior” a completat Laszlo Buzogany, CEO și co-fondator Travelminit.ro.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: