CSR Stiri

Eveniment cu 1.508 alergători #VirtuallyTogether

23 aug. 2020 2 min

Eveniment cu 1.508 alergători #VirtuallyTogether

Reading Time: 2 minute

Nu mai puțin de 1.508 de alergători au luat startul pe 22 august, începând cu ora 08.00, la cea de-a 5-a ediție a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k, se arată într-un comunicat al Bucharest Running Club.

Evenimentul, derulat timp de 3 ore, a fost transmis în direct de Bucharest Running Club pe pagina de Facebook a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania, disponibilă în PlayStore și AppStore. Încălzirea a fost susținută de către antrenorii World Class România. Alergătorii din țară și străinătate au trimis imagini din timpul alergării.

A fost prima dată când o competiție de alergare virtuală s-a derulat pe durata a doar 3 ore și nu de-a lungul a mai multe zile, cum se întâmplă în mod obișnuit. Alergătorii au luat startul în același timp, pe trasee alese de ei înșiși, fiecare pentru cauza pentru care au optat.

Printre participanți s-au numărat campioanele olimpice Viorica Susanu și Camelia Potec, realizatori TV, actori și concurenți din emisiunea Survivor, de pe Kanal D.

Organizatorii au dorit să vină în sprijinul ONG-urilor asociate evenimentului, a căror finanțare a fost afectată de numărul mic de evenimente din această perioadă. A fost prima competiție de alergare virtuală din România de asemenea anvergură care a oferit alergătorilor posibilitatea de a dona în plus față de taxa de înscriere pentru ONG-ul pe care îl sprijină, iar 45% dintre aceștia au ales să doneze suplimentar 30% peste valoarea taxei.

ONG-urile partenere evenimentului prezente la cea de-a V-a ediție a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k sunt: Asociația Ajungem Mari, Asociația Câștigă Viață, Asociația Little People, Asociația MagiCamp, Asociația The Social Incubator, Asociația Touched Romania, Hope&Homes for Children, Hospice, Light into Europe, N-avem Sânge, Pădurea Copiilor, Special Olympics, Viitor Plus, Habitat for Humanity, Salvați Copiii,Teach for Romania, Pachamama, Asociația Aura Ion, Asociația România fără Orfani.

Ediția virtuală a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k este susținută de UNIQA Asigurări și are ca sponsori Zuzu Fit, FAN Curier, Izvorul Minunilor, Regina Maria, Isostar, World Class România. Partenerii media sunt Virgin Radio, Sănătatea de Azi, Femeia de Azi, Biz, Pagina de Psihologie, Kudika.ro,Unica, Itsy Bitsy.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: