Marketing Tech

TreeWorks lanseaza fbMonitor, o noua unealta sociala pentru companii

mai 15, 2013 < 1 min

TreeWorks lanseaza fbMonitor, o noua unealta sociala pentru companii

Reading Time: < 1 minut

TreeWorks isi completeaza portofoliul de solutii de analiza a social media cu fbMonitor, o platforma care le ofera companiilor posibilitatea de a determina care este eficienta demersurilor de comunicare in cadrul paginii proprii de Facebook.

Noul produs al TreeWorks poate fi accesat la adresa www.zelist.ro/fb si prezinta informatii relevante despre eficienta comunicarii pe o pagina de facebook, atat in mod absolut, cat si prin raportare la concurenta sau la o perioada anterioara.

Dincolo de analiza metricelor clasice, platforma ofera o serie de functionalitati avansate, cum ar fi afinitatea unei pagini de Facebook cu alte pagini din prisma utilizatorilor comuni, un sistem de tracking al link-urilor scurtate prin bit.ly si goo.gl, un sistem de marcare al posturilor cu continut branded in functie de keyword-uri, un modul de prezentare a activitatii fiecarui fan activ si nu numai.

Concomitent cu lansarea platformei, TreeWorks pune la dispozitia publicului, in mod gratuit, cel mai complet tool de benchmarking al paginilor de Facebook (Romanian Top 500 Facebook Pages). Acesta ofera o serie de date agregate cu privire la performantele celor mai importante pagini de Facebook din peste 50 de verticale. Instrumentul de benchmarking poate fi accesat la adresa www.zelist.ro/fb/domains .

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: