Stiri Tech

Vodafone va folosi infrastructura Telekom pentru internet fix și TV

05/06/2018 2 min read

Vodafone va folosi infrastructura Telekom pentru internet fix și TV

Reading Time: 2 minute
Murielle Lorilloux
Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România

Vodafone România a încheiat un acord cu Telekom Romania pentru servicii wholesale, pe baza căruia Vodafone va putea lansa servicii de internet fix și TV folosind rețeaua de fibră optică a Telekom Romania din zonele urbane.

Cele două companii vor continua să concureze independent pe piaţă, fiecare operator urmându-şi propria sa strategie de dezvoltare, conform cu propriile planuri comerciale şi strategii de business autonome.

„Acest acord reprezintă un pas înainte în implementarea uneia dintre prioritățile noastre principale, și anume extinderea către gospodării și familii. În plus față de oferta comercială existentă, clienții noștri vor beneficia, după implementarea acordului, de pachete convergente, care vor include servicii mobile, servicii fixe în bandă largă și de televiziune, însoțite de aceeași calitate a serviciilor de care se bucură deja în relația cu noi”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Vodafone România oferă servicii de voce și date mobile, precum și serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ pentru persoane fizice. Pe segmentul de business, operatorul oferă încă din anul 2000 pachete convergente de servicii complete fix-mobil, care includ internet, IP VPN și servicii de voce.

„În linie cu strategia noastră de dezvoltare, acest proiect ne permite să obţinem o rată mai bună de utilizare a infrastructurii noastre FTTH/FTTB de cea mai bună calitate din zonele urbane şi să continuăm să investim în dezvoltarea reţelelor noastre broadband, pentru a oferi servicii mai bune şi inovatoare”, a spus Miroslav Majoroš, CEO al Telekom Romania.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă