fbpx
Antreprenori

Trei romani, pe scena IAA Inspire Awards1 min

20/05/2015 < 1 min read

Trei romani, pe scena IAA Inspire Awards1 min

Reading Time: < 1 minut

Felix Tataru, Nicoleta Deliu si Ioana Sigarteu sunt romanii care au urcat pe scena IAA Inspire Awards in seara zilei de 18 mai 2015, la Londra.

Felix Tataru, Senior VP IAA Global si Presedinte GMP Group, a fost premiat la categoria IAA Champions, fiind rasplatit pentru contributia adusa industriei de marketing si comunicare globala. Totodata, Nicoleta Deliu si Ioana Sigarteu au fost desemnate castigatoare la categoria Young Leader, pentru realizarile obtinute cu IAA Young Professionals Romania.

Effie 2015 Global Awards si IAA Inspire Awards s-au desfasurat în cadrul conferintei What’s Coming Next?/ Behind The Headlines, organizata de IAA Global la Londra. Evenimentul a strans laolalta nume importante ale industriei de marketing si comunicare din intreaga lume, gazduind peste 200 de participanti din 25 de tari.

IAA Inspire Awards au fost create pentru a rasplati membrii IAA care au atins excelenta în leadership, au contribuit la dezvoltarea IAA si au inspirat industria de comunicare la nivel local, regional si global prin viziune, idei sau servicii.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *