Companii Stiri

Trei zile de acces gratuit la HBO3

17 feb. 2017 2 min

Trei zile de acces gratuit la HBO3

Reading Time: 2 minute

În perioada 18-20 februarie, timp de trei zile, programul difuzat de HBO3 va fi disponibil fără abonament publicului român. Programul HBO3 din aceste trei zile  include maratoane ale unor seriale HBO apreciate, miniserii celebre, dar și documentare originale HBO.

Sâmbătă, 18 februarie, de la 12:45, puteți urmări primul episod din sezonul 4 al emisiunii Știrile săptămânii cu John Oliver.

De la ora 16:25, începe maratonul Togetherness/Sub același acoperiș, un serial HBO, scris și regizat de Jay și Mark Duplass. Seara continuă cu maraton Divorce/Divorț. Primul sezon va fi difuzat în întregime la HBO3 începând cu ora 21:00. Serialul de comedie a avut premiera în 2016 și a însemnat întoarcerea la HBO a lui Sarah Jessica Parker. Ea o interpretează pe Frances, o femeie care își reevaluează viața și descoperă că nu este atât de ușor să o ia de la început.

Ziua de duminică, 19 februarie, începe cu documentarul A girl in the river: The price of forgiveness/O fată în râu: Prețul iertării, care o are în centru pe o tânără care a supraviețuit momentului în care propria familie a încercat să o omoare în numele onoarei. Acest documentar HBO a câștigat premiul Oscar la categoria cel mai bun documentar scurt.

Miniseria Olive Kitteridge începe de la ora 11:25. Drama în patru părți prezintă povestea unui oraș aparent liniștit, cu afacerile și tragediile lui, prezentate din perspectiva lui Olive (Frances McDormand), o femeie al cărei spirit și comportament dur maschează o inimă caldă, dar tulburată.

Ziua la HBO3 continuă cu maratonul sezonului 5 din serialul original Girls/Fetele. Apoi va fi difuzat și primul episod al sezonului 6 care a avut premiera pe 13 februarie la HBO.

Luni, 20 februarie, publicul va putea urmări, începând cu ora 09:45, miniseria Mildred Pierce care oferă portretul unei femei unice și independente care se luptă să-și croiască o viață nouă pentru ea și familia ei. După-amiaza continuă cu două filme originale HBO: Bessie, de la 15:25, în care Queen Latifah o interpretează pe Bessie Smith, legendara cântăreață de muzică blues, și Hemingway și Gellhorn, de la 18:20, cu Nicole Kidman și Clive Owen în rolurile principale.

 

Filmele originale Jocul se schimbă, Temple Grandin și primele episoade din Vicepreședinta, Îngeri în America sau Cei rămași sunt alte titluri care vor putea fi urmărite weekendul acesta la HBO3.

Programul complet al postului HBO3, dar și al celorlalte posturi din portofoliul HBO, poate fi găsit aici.

Foto: Marile minciuni nevinovate

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: