Companii Stiri

Trendsetter în leasingul operațional

17 oct. 2016 2 min

Trendsetter în leasingul operațional

Reading Time: 2 minute

Arval România, companie specializată în leasing operațional auto cu servicii incluse, a sărbătorit cei 10 ani de activitate pe piața locală sub egida conceptului “We are the trendsetters”. 

Conceptul sub care s-a desfășurat evenimentul aniversar rezumă experiența de 10 ani a companiei pe piața din România, punctând câteva dintre caracteristicile echipei Arval: creativitate, ambiție, angajament, proactivitate și flexibilitate. Mai mult, de-a lungul timpului, compania a adus răspunsuri inovatoare într-un domeniu în continuă creștere, privind întotdeauna către viitor și a dat tonul “trendurilor” pe piața de leasing operațional, cu servicii incluse, prin soluții optimizate și tehnologie interactivă, arată compania, într-un comunicat de presă.

“Aniversarea celor 10 ani de activitate este o bună oportunitate de a privi spre trecut cu mândrie și de a ne imagina un viitor al inovației și al proiectelor îndrăznețe. Experiența acumulată în tot acest timp ne-a ajutat să înţelegem nevoile clienților noștri şi să ne concentrăm pe termen lung. Știm că detaliile sunt cele care fac diferența pentru clienții și partenerii noștri, iar noi suntem responsabili pentru fiecare dintre promisunile făcute acestora”, a declarat Dan Boiangiu, General Manager Arval România.

Arval în cifre

Performanţele au condus la o creştere semnificativă cu 15% a flotei administrate de Arval România, comparativ cu septembrie 2015. În prezent, compania este unul dintre jucătorii cei mai importanți de pe piața locală a leasingului operațional. Toată activitatea companiei și rezultatele echipei se concretizează în câteva cifre de referință pentru domeniul în care activează:

  • Număr total de vehicule în administrare: 8.200
  • Număr total de vehicule full leasing operațional: 7.340
  • Număr total de vehicule in fleet management: 860
  • Număr total clienți: 410
  • Număr de angajați: 55

“Prima parte a anului 2016 a reprezentat o provocare pentru companie, fiind dedicată studierii și dezvoltării de soluții pe două paliere neexplorate încă în România: experiențele utilizatorilor vehiculelor şi comportamentul acestora. Am mizat pe aceste două direcții și nu am dat greș, rezultatele acestei perioade înregistrând o creștere extrem de importantă în comparație cu anul anterior. Astfel, la finalul lunii septembrie ne bucurăm de încrederea a peste 400 de clienți, cu un număr total de vehicule în administrare de 8.200”, a afirmat Dan Boiangiu, General Manager Arval România.

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, compania Arval este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse. Arval oferă clienţilor săi – profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale – soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto. Flota totală deţinută de Arval în întreaga lume ajunge la 949.000 de vehicule (decembrie 2015). În interiorul BNP Paribas, Arval este parte integrantă din Retail Banking.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: