Business Stiri

Uber a ajuns la Oradea, al unsprezecelea oraș din România unde oferă servicii

2 iul. 2021 2 min

Uber a ajuns la Oradea, al unsprezecelea oraș din România unde oferă servicii

Reading Time: 2 minute

Uber s-a lansat de la 1 iulie în Oradea, al unsprezecelea oraș din România în care aplicația este disponibilă. Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei.

„Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi orădenilor acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru și îmbunătățește nivelul de siguranță al călătoriilor lor.
Colaborăm cu autoritățile locale și vrem să devenim un partener de lungă durată atât pentru ele, cât și pentru utilizatori”.

Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România

Până pe 11 iulie, toți utilizatorii noi din Oradea pot folosi codul HELLOORADEA pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse cu UberX, pentru până la 7 lei reducere/cursă.

Cu Oradea pe lista orașelor din România în care Uber este prezent, compania ajunge în al 3-lea oraș din vestul țării, alături de Timișoara și Cluj.

În România, Uber este disponibil în 11 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, iar acum în Oradea, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe. Toți șoferii parteneri din Oradea sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii orădeni beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

În România, la fel ca în restul țărilor în care este prezent, Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție. Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație. Aplicația le reamintește șoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: