CSR Stiri

Uber reinventeaza mobilitatea urbana si lanseaza UberLAMA

31 mart. 2016 2 min

Uber reinventeaza mobilitatea urbana si lanseaza UberLAMA

Reading Time: 2 minute

Uber lanseaza vineri, 1 aprilie, la Bucuresti, in premiera mondiala, UberLAMA, o initiativa prin care spera sa scoata si mai multe masini de pe strazile orasului.

Astfel, intre orele 12:00 si 14:00, pe langa uberX si UberSELECT, utilizatorii pot comanda prin aplicatie UberLAMA si, in cel mai scurt timp, o lama va sosi pentru a-i duce la destinatie. Tariful pentru o cursa cu UberLama va fi acelasi cu cel pentru uberX, de 1,65 de lei pe kilometru. Astfel, o cursa intre Piata Victoriei si Piata Unirii va fi intre 12 si 16 lei, in functie de trafic si de viteza lamei care accepta comanda.

“Recent, Bucuresti a fost declarat* al saselea cea mai aglomerat oras din lume, dupa metropole ca Mexico City sau Rio de Janeiro. Ce e incurajator este ca, de cand am lansat serviciul in Bucuresti, 1 din 4 utilizatori ne-au spus ca folosesc masina personala mai putin. Prin aceasta initiativa, ne dorim sa oferim utilizatorilor de Uber posibilitatea sa renunte de tot la masina, dar sa ramana in continuare (aproape) la fel de mobili” a declarat Iulia Carabas, Marketing Manager, Uber Romania.

Utilizatorii noi care folosesc codul LAMAGLAMA beneficiaza de prima cursa gratuita, in limita a 25 de lei. Codul este valabil pentru toate serviciile Uber.

Lamele de pe platforma Uber sunt foarte prietenoase si fac parte marea familie a Fundatiei Adapost pentru Cai Steaua Sperantei, alaturi de cateva zeci de cai, catei si pisici. Utilizatorii Uber sunt invitati sa viziteze adapostul si pot ajuta prin voluntariat si donatii.

Informatii utile despre UberLama

Cu o greutate de pana la 200 de kilograme, lamele sunt animale rezistente, care pot duce greutati pe distante de pana la 16 kilometri, ceea ce le face potrivite pentru serviciile de mobilitate urbana. Ca un avertisment pentru utilizatori, lamele sunt animale foarte inteligente dar si foarte incapatanate. Atunci cand simt ca greutatea este prea mare, refuza sa se deplaseze, ceea ce poate duce la anularea unor curse.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: