Lifestyle Stiri

Murmur, Holiday Edition

22 iun. 2017 2 min

Murmur, Holiday Edition

Reading Time: 2 minute

Murmur a lansat prima colecție de vacanță ediție limitată, Holiday Edition. Colecția este constituită din câteva piese de bază destinate vacanței, fără a se rezuma doar la plajă, printre care se regăsesc pantaloni scurți care pot fi deschiși rapid printr-un singur gest de deznodare, topuri de mătase cu bretele multiple care pot fi purtate în mai multe moduri, topuri din satin până în talie cu print-ul specific colecției, orhideea.

 „Cum ar fi Murmur într-o vacanță pe Rivieră? Cum ar arăta piesele pe care femeia Murmur le-ar purta într-o atmosferă de relaxare și culoare? Acestea s-au numărat printre întrebările pe care ni le-am pus când am conceput ediția dedicată vacanței”, spune Andreea Bădală, designer și fondator Murmur.

Kimono-urile vin ca o propunere de piesă clasică de vară, ce poate fi foarte ușor purtată în contexte diferite, întinsă sub o umbrelă pe plajă sau împreună cu o curea-corseletă, ca rochie în sine. Piesele au fost gândite în culori gurmande, luminoase, iar print-ul viu și relaxat.

„Ediția limitată de vacanță este o dedicație pe care noi o facem clientelor noastre directe din toată lumea. Sunt genul de piese pe care le vezi azi și vrei să le ai tot azi, de aceea am gândit-o astfel încât, de la momentul lansării, clientele să o poată vedea și achiziționa online”, spune Andreea Bădală.

Murmur a fost lansat în anul 2011 ca un concept unic de prêt-à-porter cu influențe retro, care integrează elemente surprinzătoare de lenjerie, adaptate într-un mod inovator și feminin în piese purtabile, de zi sau seară. Încă de la început, brandul s-a bucurat de atenția presei internaționale, piesele Murmur apărând în publicații precum Vogue UK, India, Olanda și Spania, Elle UK, Paper și Brides Magazine. Vedete consacrate precum Katy Perry, Madonna, Kylie Jenner, Beyonce, Lady Gaga și Britney Spears au ales să poarte produse Murmur pentru proiecte renumite sau în cadrul aparițiilor publice. Pe plan internațional, piesele Murmur pot fi găsite în magazine selecționate din principalele orașe ale lumii, începând cu Paris, München, Amsterdam,  Moscova și până în Dubai, Tokyo, New York sau Los Angeles.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: