Companii Stiri

UberJET te trimite cu avionul la mare

15 iun. 2016 < 1 min

UberJET te trimite cu avionul la mare

Reading Time: < 1 minut

Sambata, 18 iunie, utilizatorii Uber vor putea comanda in aplicatie UberJET – cu o simpla apasare de buton, vor putea ajunge din Bucuresti pana la mare, in aproximativ o ora. Avioane Diamond DA 42 de ultima generatie, puse la dispozitie de Regional Air Services, vor decola de pe aeroportul Baneasa si vor ateriza pe Aeroportul din Tuzla, langa Constanta, de unde va fi asigurat transportul pana in Mamaia.

UberJET a fost posibil prin parteneriatul Uber si Regional Air Services, care se numara printre primii operatori privati in aviatia romaneasca, ce detine, totodata, primul aeroport cu capital integral privat din Romania.

Costul unei curse va fi unul fix, de 500 lei de persoana. Utilizatorii noi pot castiga un loc gratuit spre mare cu avionul, daca in perioada 15-17 iunie isi fac un cont Uber folosind codul UberJET25 pentru a intra in tragerea la sorti.

Cum functioneaza UberJET:

  • deschide aplicatia Uber sambata, 18 iunie, in intervalul 09:00-10:00
  • alege optiunea UberJET si comanda
  • un sofer partener Uber va prelua comanda si te va duce la Aeroportul Baneasa, in limita locurilor disponibile. Din cauza limitarilor de greutate, nu se pot accepta bagaje mai mari de 2 kg de persoana
  • avioanele UberJET vor pleca de la Aeroportul Baneasa intre 10:30 si 12:00 si vor ateriza la Aeroportul Tuzla in aproximativ o ora de la decolare
  • Cursa spre aeroportul Baneasa si transferul de la Aeroportul Tuzla pana in Mamaia vor fi asigurate in acelasi tarif.

Mai multe detalii si regulamentul competitiei, puteti regasi pe blog. Pentru mai multe informatii, contactaţi: press@uber.com.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: