Business Stiri Tech

Certificare Ookla: Orange cea mai mare viteză de internet mobil şi cea mai extinsă acoperire 4G/4G+ din România

8 iul. 2020 < 1 min

Certificare Ookla: Orange cea mai mare viteză de internet mobil şi cea mai extinsă acoperire 4G/4G+ din România

Reading Time: < 1 minut

Conform certificărilor Ookla, pentru semestrul I din 2020, Orange a fost desemnat operatorul cu cea mai mare viteză de internet mobil, dar și cu cea mai extinsă acoperire 4G/4G+ din România.

Certificarea se bazează pe măsurătorile realizate de către utilizatorii români de Android ai aplicaţiei Speedtest, în prima jumătate a anului 2020 pentru operatorii telecom din România. În urma măsurătorilor realizate pe întreg teritoriul ţării, Orange a obţinut cel mai bun scor, fiind recunoscută drept „Romania’s Fastest Mobile Network” şi „Romania’s Widest Mobile Coverage”. Detalii complete despre certificările Ookla sunt disponibile pe: orange.ro/noutati/certificare.

Noi abonamente

Orange a lansat și o nouă ofertă comercială, cu abonamentele Fun, Smart şi Smart Plus. Fiecare abonament începând de la 8 euro, include minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, dar şi minute internaţionale. În plus, clienţii pot accesa soluţii inteligente de finanţare pentru dispozitive mobile performante, precum şi pachete de internet în roaming SEE de la 10 euro.

Internet nelimitat 

Cu noile abonamente Smart, clienții beneficiază de trafic de internet nelimitat inclus, în reţeaua 4G+, dar şi performanţe 5G cu abonamentele Smart Plus. Indiferent de traficul de net consumat, clienţii Orange beneficiază de aceeaşi viteză conform abonamentului ales, fără limitări, începând de la 15 euro/lună.

Abonamentele Fun – adaptate fiecărei nevoi

Toate abonamentele Fun au internet inclus pentru reţelele sociale şi chat, dar şi un pachet de internet disponibil, la viteza 4G+, adaptat fiecărui tip de consum.

De exemplu, clienţii care aleg abonamentul Orange Fun 12 au minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, trafic inclus pentru cele mai folosite reţele sociale, 40 GB trafic de date, 5.76 GB în roaming SEE, dar şi 400 minute internaţionale, totul cu 12 euro pe lună.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: