fbpx
Companii Stiri

Un milion de euro din consultanta in vanzari si training

04/08/2015

Un milion de euro din consultanta in vanzari si training

Trend Consult a realizat vanzari de un milion de euro in primul semestru al acestui an, cu 14% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.

Foto: © Maxkabakov | Dreamstime.com

Din totalul proiectelor contractate in valoare cumulata de 1.000.000 de euro in prima jumatate a anului, compania a livrat deja clientilor proiecte in valoare de 645.000 de euro.

Obiectivul stabilit de companie pentru anul curent este o cifra de afaceri de 1,4 milioane de euro.

“Clientii nostri isi doresc o forta de vanzari bine pregatita si un management al acesteia cat mai performant.  In plus, cererea de consultanta pentru evaluarea fortei de vanzari si a proceselor specifice acestei zone au sustinut puternic cresterea business-ului Trend Consult. In aceasta perioada, companiile care au apelat cel mai des la serviciile noastre au fost  din industriile financiar-bancara, retail si FMCG”, a declarat Marius Decuseara-Brandenburg – Managing Partner Trend Consult.

“In trimestrul al doilea a crescut cererea pentru serviciile de teambuilding si conferinte. Ne asteptam ca interesul pentru acest segment sa continue si in cea de-a doua jumatate a anului si sa aiba o pondere de 25% din totalul cifrei de afaceri anuale a companiei’’, a adaugat Marius Decuseara-Brandenburg.

Cele mai bune luni au fost martie si mai, cu incasari de peste 150.000 de euro lunar.

Serviciile principale ale grupului au avut o contributie totala in cifra de afaceri dupa cum urmeaza: 40% – servicii de training in Leadership & Soft Skills; 40% – servicii de training in consultanta si training in vanzari; 20% – servicii de Teambuilding & Conferinte.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE