Antreprenori by eMAG Stiri

Un nou aliat pentru antreprenorii români

24 nov. 2018 2 min

Un nou aliat pentru antreprenorii români

Reading Time: 2 minute

Antreprenorii tineri și cei care vor să pornească în business pe cont propriu au nevoie de sprijin specializat, într-o societate care nu încurajează suficient inițiativa privată, acesta fiind principalul motiv pentru care a fost creată Asociația V3.

„Antreprenorii au în noi un aliat de cursă lungă. Vrem să-i ajutăm oferindu-le în principal educație antreprenorială, acces la specialiști, investitori și profesioniști care să-i ajute să crească, dar ne vom implica și în inițierea de dezbateri publice privind mediul de afaceri și antreprenoriatul”, spune Dragoș Bălan, președinte și membru fondator al Asociației V3.

Organizația este implicată deja în proiecte dedicate antreprenoriatului, unul dintre acestea fiind proiectul editorial „ADN Antreprenor – Antreprenori de România”, realizat de Asociația V3 și UniCredit Bank România pentru revista Biz, care urmează să apară pe piață la finele lunii martie 2019. De asemenea, Asociația sprijină și inițiază evenimente dedicate antreprenorilor.

Printre activitățile principale ale Asociației V3 se numără încurajarea, stimularea și dezvoltarea spiritului antreprenorial în principal în rândul tinerilor, inovarea educației și a sistemului de învățământ prin proiecte și programe locale, inițierea și participarea la programe internaționale care aduc beneficii antreprenorilor din România.  De asemenea, Asociația V3 promovează inovația ca factor diferențiator în antreprenoriat și business, realizând numeroase proiecte și evenimente în domeniu.

„Avem nevoie de mai multe afaceri create de români, dar pentru asta este nevoie de o schimbare de mentalitate și oamenii trebuie încurajați să pună în aplicare ideile lor de business. Vrem să-i ajutăm să facă acest pas înarmați cu cele mai relevante date și informații de la oameni cu experiență în business”, arată Marta Ușurelu, vicepreședinte și cofondator al Asociației V3.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: