Finanțe Stiri

iCredit deschide 15 birouri regionale în România

28 mart. 2017 2 min

iCredit deschide 15 birouri regionale în România

Reading Time: 2 minute

iCredit are în plan crearea a 500 de locuri de muncă și deschiderea a 15 birouri regionale în România, în 2017.

Extinderea pe piața românească va crește numărul de angajați la 1.500, în 90 de birouri regionale din țară, până la finalul anului 2017, compania devenind astfel unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul financiar, anunță instituția financiară nebancară, într-un comunicat de presă.

„Planurile noastre pentru anul 2017, care vizează extinderea activității, prin crearea a 500 de locuri de muncă noi și extinderea rețelei, se aliniază la strategia de dezvoltare iCredit pentru România de a oferi clienților acces la produse și servicii financiare nebancare la nivelul întregii țări. O altă noutate a acestui an este faptul că se pot acorda clienților credite rapide cu sume de până la 6000 de lei”, a declarat Goran Arsov, Directorul General al iCredit România.

“În prezent, iCredit deține un portofoliu cu o valoare de peste 18 milioane de euro, o echipă de peste 1.000 de profesioniști care lucrează la sediul din București al companiei și în 76 de birouri din țară”, a declarat Goran Arsov, Directorul General al iCredit România.

iCredit dispune de  un centru de instruire „iAcademy”,  în cadrul căruia se organizează training-uri interne de dezvoltare a angajaților și de pregătire a personalului pentru încadrarea pe posturile de management, de oferire a suportului pentru dezvoltarea profesională și evoluția carierei, în rețeaua internațională de birouri iCredit.

„În cadrul iCredit, colegii care dovedesc rezultate bune, etică de lucru și dorință de dezvoltare au la dispoziție instrumente și oportunități care să le permită să învețe, să se dezvolte profesional și să crească alături de noi. Avem aproximativ 500 de posturi libere în divizia de vânzări, 60 în centrul de contact și 20 de poziții administrative, pentru candidați’, a declarat Cristina Mocanu, Director de Resurse Umane în cadrul iCredit România.

iCredit România face parte din Management Financial Group (MFG), un grup de afaceri care oferă servicii financiare nebancare în Europa Centrală și de Est, cu peste 1.500.000 de credite acordate. Companie cu sediul central în Bulgaria, MFG are peste 270 de birouri în Bulgaria, Ucraina, România, Polonia, Republica Cehă și Macedonia, cu peste 6.000 de angajați.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: