Companii Stiri

Un nou complex turistic în Delta Siretului

24/07/2018 2 min read

Un nou complex turistic în Delta Siretului

Reading Time: 2 minute

Situat pe limita dintre județul Vrancea și Galați, în satele Doaga și Cosmești, un nou complex turistic și-a deschis porțile luna aceasta în Delta Siretului. Resort-ul se întinde pe o suprafață de 82 hectare și este un concept unic implementat în România.

Complexul ZagaZaga cuprinde un ansamblu de bungalouri mobile, case plutitoare, o cherhana, o zonă de evenimente private și corporate, precum și un parc de aventură cu trasee în copaci și tiroliene, toate amplasate pe malurile canalelor și lacurilor din interiorul parcului de agrement.

”După 4 ani de muncă susținută în care am reușit să transformăm zona de lângă malul Siretului într-o adevărată deltă, ne bucurăm să le prezentăm astăzi celor care aleg Resort-ul ZagaZaga ca destinație de weekend sau de vacanță, un loc unic în România” – Claudiu Huzuneanu, managerul complexului ZagaZaga.

Complexul este situat la 200 de km de București, accessul se face din drumul european # 85, la 20 km de Focșani și 13 km de Tecuci.

În cadrul complexului au fost dezvoltate zone de cazare diferite: bungalouri mobile și căsuțe plutitoare cu propriul ponton, toate acoperite cu stuf. De asemenea, pe malul lacului este amplastat un cort pentru evenimente private, iar cherhanaua oferă pește gătit după rețete pescărești tradiționale.

În resort este amenajată și o zonă de concerte unde va fi organizat ZagaZaga Acustic Festival.

Accesul de la recepția resortului la unitățile de cazare se poate face cu mașinile electrice sau cu bărcile puse la dispoziție. Camerele au o suprafață utilă de peste  50 mp, având un pat matrimonial și un pat pentru copii la mansardă. Resort-ul cuprinde 41 de bungalouri mobile și 11 case plutitoare. În viitorul apropiat se vor amplasa și corturi tip iurtă cu o suprafață de peste 20 mp fiecare, cu paturi și terasă.

Locul este perfect pentru iubitorii de pescuit, lacul resort-ului având peste 200 de trofee de crap între 15-26 kg, cât și pentru cei care își doresc plimbări în natură cu bicicleta sau cu barca. 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă