Companii Stiri

Volare a obtinut Locul 1 in cercetarea Best Buy Award

20 oct. 2015 2 min

Volare a obtinut Locul 1 in cercetarea Best Buy Award

Reading Time: 2 minute

Cu ocazia unei recente cercetari de piata realizata de organizatia elvetiana ICERTIAS (www.icertias.com) in Romania, consumatorilor li s-a cerut sa indice, in functie de experienta lor, ce marca de hartie igienica ofera cel mai bun raport pret/calitate de pe piata romaneasca. Brand-ul care a primit cele mai multe voturi din partea consumatorilor este Volare.

Cercetarea “Best Buy Award” – Romania 2015/2016 a fost efectuata in conformitate cu prevederile Codului International pentru Implementarea Cercetarilor de Piata si Sociale, adoptat de Camera Internationala de Comert (ICC) si Asociatia Mondiala a Expertilor in Cercetare (ESOMAR). Esantionul de respondenti a constat in cetateni romani (n=1200) utilizatori de internet cu varsta de peste 15 ani. Referitor la categoria de hartie igienica, respondentii au fost intrebati: “Din experienta Dvs. personala, care este producatorul de hartie igienica cu raportul cel mai bun pret/calitate pe piata romaneasca?”. Intrebarea a fost deschisa, respondentilor nu li s-au oferit variante de raspuns ci au avut posibilitatea sa nominalizeze in mod direct marcile care, din experienta lor personala, ofera cel mai bun raport pret/calitate de pe piata romaneasca. Cel mai mare numar de respondenti a raspuns “Volare”. Cu alte cuvinte, cetatenii romani, pe baza experientei si opiniei personale, sustin ca Volare ofera cel mai bun raport pret/calitate atunci cand este vorba de hartia igienica.

Despre Comceh-Sofidel Romania:

Comceh SA activeaza in Romania de aproape 50 de ani si are peste 50 de produse in portofoliu, realizate in principal in fabrica din Calarasi, sub brand-urile Regina, Volare si Onda. Comceh este parte a Grupului Sofidel, unul dintre liderii mondiali din industria de profil.

Despre proiectul Best Buy Award:

Best Buy Award (www.bestbuyaward.org) este un proiect al organizatiei elvetiene ICERTIAS – International Certification Association GmbH (www.icertias.com) cu sediul in Zurich, Elvetia. Cercetarea de piata Best Buy Award masoara exclusiv experienta consumatorului, gradul de satisfactie si perceptia acestuia cu privire la cine din piata ofera cel mai bun raport pret/calitate in diferite categorii de produse si servicii.

Doar companiile / brandurile care au obtinut Locul 1 in cercetarea Best Buy Award pot purta medalia “Best Buy Award“ si statutul de “Numarul 1 in raportul pret/calitate”. Scopul proiectului si a certificatului Best Buy Award este de a veni in ajutorul cumparatorilor care cauta produsele cele mai bune la un pret cat mai bun pe piata locala si internationala.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: