Antreprenori by eMAG Stiri

Un nou concept de fast-food în București

09/01/2019 2 min read

Un nou concept de fast-food în București

Reading Time: 2 minute

Acționarii restaurantului OSHO, ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro și ai restaurantului Yasou din Nordul Capitalei, lansează Yasou Express, un nou concept de restaurant fast-food, cu specific grecesc.

Investiția în noul concept de restaurant este de 200.000 de euro și primele două unități sunt deschise în AFI Palace Cotroceni și ParkLake Shopping Center, urmând ca pe parcursul anului să continue planurile de extindere.

Până la 80% din materia primă este importată din Grecia, de la ferme organice și microproducători locali. O parte considerabilă din investiție este reprezentată de echipamentele cu care este dotată bucătăria, precum cuptoarele-grill Josper, folosite în restaurante de top din lume şi de bucătari renumiţi. 

Georgios Malideros

”Yasou introduce un nou concept în peisajul bucureștean de casual dining, dar, în același timp, se aliniază filosofiei și valorilor aplicate pentru OSHO și Orotoro. Fie că vorbim despre segmentul restaurantelor premium sau tip fast-serving, strategia noastră a pus întotdeauna accent pe calitatea produselor și a materiei prime, pe gradul de performanță a echipamentelor folosite pentru preparare și experiența bucătarilor. Prin deschiderea Yasou, portofoliul nostru de restaurante ajunge la 12 unități, în București și în țară, și ne propunem să continuăm extinderea acestuia în perioada următoare”, a declarat Georgios Malideros, fondator și acționar.  

Andrei Trandaf

”Zona Floreasca a avut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani și continuă să ofere oportunități pentru dezvoltatori. Cu timpul, a devenit un pol important pentru proiecte rezidențiale, de birouri, dar și o destinație de ieșit în oraș. Ceea ce ne-am propus a fost să găsim acel punct în care grecescul – aromele mediteraneene, acel mod specific de a găti și de a savura preparatele – întâlnește bucureșteanul, spiritul orașului într-una dintre cele mai efervescente zone. Iar prin Yasou avem convingerea că reușim să aducem ce e mai bun din Grecia, păstrat în ingredientele autentice și în modul de preparare, în inima Bucureștiului”, declară Andrei Trandaf, general manager și acționar.

Meniul Yasou și reinterpretarea rețetelor elene poartă semnătura lui Chef Iosif Ștefănescu, Head Chef al tuturor restaurantelor deținute de fondatorul Yasou. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă