Companii

Un nou hotel in Bucuresti

nov. 12, 2014 2 min

Un nou hotel in Bucuresti

Reading Time: 2 minute

Mercure Bucharest City Center, parte a grupului Accor, se deschide oficial in Bucuresti pe data de 17 noiembrie 2014.

Mercure Bucharest City Center - Entrance

Hotelul este situat pe strada George Enescu nr. 15-17-17A, in apropiere de Ateneul Roman, Calea Victoriei si Piata Romana.

Hotelul are o suprafata totala, construita de 6.000 de mp, structurata pe doua niveluri subterane + parter + 6 etaje.

Mercure Bucharest City Center - Facade

Fatata este din aluminiu perforat industrial de 230 mp, luminata din spate, si prezinta motive decorative muzicale inspirate de pe cupola Ateneului Roman si din stucaturile ce decoreaza muzeul George Enescu.

Mercure Bucharest City Center - Twin Room 1

Hotelul are 114 camere: 27 camere Privilege, un apartament Privilege 72 locuri in restaurant; 25 locuri in lounge; terasa deschisa in sezonul cald.

Mercure Bucharest City Center - Twin Room 2Meniul restaurantului se actualizeaza anual si cuprinde 26 de vinuri 100% romanesti, selectionate de somelierul Sergiu Nedelea. Vinurile fac parte din meniul special “Flavours from the Cellar”, un concept specific brandului Mercure, prezent in majoritatea hotelurilor de pe glob.

Hotelul cuprinde 3 sali de sedinte: Rapsodia Romana, Oedip, Vox Maris, fiecare cu o capacitate de 26 de participanti. Capacitatea cumulata a salilor este de 80 de participanti.

Mercure Bucharest City Center - Meeting Room 2

Hotelul este prevazut cu 30 de locuri de parcare acoperite, cu supraveghere video 24h.

Mercure Bucharest City Center Alina Fugaciu - General Manager 1Activitatea hotelului este coordonata de Alina Fugaciu, General Manager, un profesionist cu peste 11 ani de experienta in grupul Accor, in cadrul unor unitati precum Sofitel (convertit ulterior in Pullman), Novotel, MGallery si, incepand cu luna iulie 2014, Mercure Bucharest City Center.

Alina Fugaciu este absolventa a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Limbi Straine si Literatura. De asemenea, a absolvit IHMP (International Hospitality Management Program) si ESSEC Business School and Accor Academie.

Mercure este unul dintre brandurile midscale ale Grupului Accor.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: