Business Companii Stiri Tech

BizRemote. Platformă software gratuită pentru temerile angajaților în perioadele de work-from-home

23 iun. 2020 2 min

BizRemote. Platformă software gratuită pentru temerile angajaților în perioadele de work-from-home

Reading Time: 2 minute

În România, 1 din 5 angajați a lucrat de acasă în starea de urgență declanșată de pandemia Covid-19, o situație fără precedent care a generat numeroase provocări în rândul acestora, dar și pentru angajatori. În astfel de momente, a devenit tot mai important pentru companii să mențină o legătură strânsă cu angajații, să se asigure că aceștia au la dispoziție instrumentele necesare pentru a rămâne concentrați și implicați în sarcinile zilnice.

Pentru a veni în întâmpinarea acestora, SAP a oferit gratuit companiilor din România aplicația Qualtrics Remote Work Pulse, o soluție predefinită care acționează ca un barometru live în înțelegerea nevoilor, provocărilor și stărilor de sănătate psihică și fizică ale angajaților. Printre companiile din România care au implementat soluția se numără Banca Transilvania, McDonald’s România, Rinf Tech și HAI Extrusion.

“ Deschiderea și rapiditatea cu care un număr mare de companii au ales implementarea soluției noastre este impresionantă. Soluțiile Qualtrics au fost recent adăugate portofoliului SAP, dar adopția și interesul pentru acestea este extrem de crescut, având în vedere că organizațiile se focusează din ce în ce mai mult pe ascultarea continuă a angajaților, astfel încât să poată livra o experiență superioară la locul de muncă”, a declarat Irina Tache, HXM Solution Sales Executive, SAP România.

Studiu de caz la BT

Banca Transilvania avea nevoie de o soluție agilă, ușor de implementat,  prin care să înțeleagă percepția angajaților privind acțiunile întreprinse de bancă în perioada stării de urgență, astfel încât să poată implementa cele mai potrivite soluții pentru perioada următoare.

”Chestionarul aplicat prin intermediul aplicației  ne-a ajutat să înțelegem percepția colegilor noștri privind acțiunile întreprinse de Banca Transilvania în perioada stării de urgență. Analizând răspunsurile colectate, am primit confirmări privind o serie de aspecte importante: informații despre starea emoțională a colegilor, cum au fost percepute măsurile de protecție și modul în care Banca Transilvania a comunicat în toată această perioadă. Toate informațiile obținute ne-au ajutat să înțelegem eventualele dificultăți cu care s-au confruntat colegii noștri, astfel încât să ne calibrăm deciziile și să implementăm cele mai potrive soluții pentru perioada următoare”, a subliniat Nevenca Doca, People Experience Senior Executive Director, Banca Transilvania. 

Experiența McDonald’s

În urma sondajului realizat prin SAP Remote Work Pulse, lanțul de restaurante McDonald’s România a implementat soluții personalizate pentru susținerea angajaților.

“ Aplicația ne-a convins prin ușurința design-ului și funcționalitățile numeroase, easy to use, din zona de analiză și raportare. În plus, sondajul a fost ușor de adaptat pentru echipa noastră. Feedback-ul obținut în urma acestui survey a fost integrat în planuri de acțiune pentru a ne susține în continuare colegii cu soluții personalizate”, a explicat Monica Zdrancota, HR Manager, McDonald’s România.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: