fbpx
Companii Stiri

Un nou magazin Gerovital, în București1 min

09/11/2016 < 1 min read

Un nou magazin Gerovital, în București1 min

Reading Time: < 1 minut

Farmec deschide cel de al treilea magazin Gerovital din țară. Este vorba despre un spațiu comercial aflat în incinta mall-ului Veranda, care a presupus o investiție de 60.000 euro din partea companiei clujene.

Magazinul oferă toate produsele din gamele Gerovital și Aslavital, dar și consultanță permanentă legată de acestea. Cei care trec pragul magazinului pot beneficia gratuit de un test de dermoanaliză, în urma căruia pot afla informații despre tipurile de ten, precum și despre nivelul de hidratare și cantitatea de melanină din piele. În funcție de aceste rezultate, consultanții Gerovital le pot recomanda produse cosmetice adaptate pielii lor.

În prezent, rețeaua Farmec numără 8 puncte de distribuție în Cluj, București, Argeș, Sibiu, Brașov și Neamț și 3 puncte de lucru în Baia Mare, Craiova și Focsani. În acest moment, Farmec are 11 magazine proprii în Cluj Napoca (3 magazine), Timișoara, Arad, Târgu-Mureș, Sibiu, Constanța, Brașov și București.

Farmec este cel mai mare producător român de cosmetice. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *