Marketing Stiri

Un nou director de creatie la Publicis Romania

iul. 2, 2014 < 1 min

Un nou director de creatie la Publicis Romania

Reading Time: < 1 minut

Cu peste 12 ani experienta in advertising, pe doua continente (Europa si America de Sud), in 4 tari, cu 60 premii la festivalurile majore de publicitate din lume: Cannes Lions, Clio, London International Awards, Eurobest, New York Festival, Golden Drum, AdPrint sau ADC Italia, Jorg Riommi preia conducerea departamentului de creatie al Publicis Romania.

Jumatate italian-jumatate german, imbinand creativitatea cu rigoarea, Jörg Carlo Niccolo Riommi a lucrat in ultimii trei ani ca Executive Creative Director la Saatchi Frankfurt (in ultimul an a coordonat si biroul din Berlin), unde a contribuit cu succes la evolutia Saatchi Germania de pe locul 38 in topul creativ in 2011, pe locul 5 in 2013.

“Sunt fericit sa incep acest nou capitol in Romania, alaturi de Publicis. O agentie de top, cu un portofoliu extraordinar, mult talent si potential. Sunt nerabdator sa-mi pun abilitatile si energia la treaba, pentru ca din noua mea pozitie sa pot stimula dezvoltarea de idei eficiente, cu impact masiv pentru brand-urile noastre si chiar ecouri internationale. Intentionez sa intensific integrarea elementelor de PR, digital si social media in tot ceea ce facem pentru campanii relevante, contemporane, care sa corespunda celor mai ridicate standarde internationale. Sunt entuziasmat sa ma aflu intr-un loc ce ma inspira si intr-o piata cu extraordinare oportunitati de a face “great marketing”, a declarat Jorg Riommi, Chief Creative Officer, Publicis Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: