Companii Stiri

Un nou site de anunturi imobiliare

26 iul. 2016 < 1 min

Un nou site de anunturi imobiliare

Reading Time: < 1 minut

Antena Group a lansat site-ul de anunturi imobiliare Homezz.ro. Noul site poate fi accesat de pe toate tipurile de device-uri: desktop / laptop, cat si de pe aplicatii mobile (iOS si Android). Site-ul are de asemenea o versiune de mobil. Cumparatorii interesati au acces la peste 100.000 de anunturi imobiliare, recent postate de catre vanzatori atat persoane fizice cat si agentii. Pe HomeZZ.ro isi pot crea liste cu toate apartamentele de langa parcul preferat, de exemplu, pot da save anunturilor cu proprietatile care ii intereseaza, pot cere pareri de la cunostinte si/sau prieteni si, bineinteles, ii pot contacta direct proprietarii.

 “Ne adresam tuturor persoanelor din Romania si nu numai care in acest moment sunt interesati sa vanda sau sa isi achizitioneze / sa inchirieze o noua casa. Potentialilor cumparatori le punem la dispozitie 100.000 de anunturi imobiliare, toate de actualitate, organizate si prezentate intr-un mod extrem de simplu. Vanzatorii au la indemana cel mai simplu mod prin care pot adauga gratuit oricate anunturi imobiliare doresc, pe un portal dedicat de oferte imobiliare. In plus, ii ajutam sa isi dubleze vizibilitatea anunturilor lor, prin preluarea automata si gratuita a acestor anunturi pe Lajumate.ro”, a declarant Mihai Pilca, Marketing Manager, Lajumate.ro & HomeZZ.ro.

Vanzatorii pot posta gratuit anunturile imobiliare, Homezz.ro neavand o limita in ceea ce priveste numarul lor. Anuntul lor este vazut automat pe doua site-uri nationale, fara a se percepe nicio taxa.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: