Antreprenori by eMAG Stiri

Investiție de 10.000 de euro într-un startup românesc care livrează cafea de specialitate

25 mai 2020 2 min

Investiție de 10.000 de euro într-un startup românesc care livrează cafea de specialitate

Reading Time: 2 minute

Startup-ul românesc xpresscups, fondat de Cătălin Modorcea, este un nou serviciu de abonare pentru iubitorii de cafea de specialitate din București.

La începutul lunii mai, xpresscups a primit o investiție inițială de 10.000 de euro din partea lui Narcis Nedelcu, fonduri ce vor fi folosite pentru promovare și dezvoltare.

Abonații vor primi lunar cafeaua lor de specialitate preferată acasă, alături de instrucțiuni de preparare și de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate dedicată. Utilizatorii pot selecta unul sau mai multe pachete care să le fie livrate lunar, putând alege din 4 varietăți de cafea de specialitate, livrată boabe sau proaspăt măcinată.

Opțiunile includ 2 sortimente de cafea prăjită special pentru preparare în stil brew (cafea la filtru, ibric, V60, chemex, moka pot) – Rwanda Brew, Ethiopia Brew și 2 sortimente de cafea prăjită pentru espresso și rețete bazate pe espresso – Kenya Espresso și Roasters Espresso.

Cătălin Modorcea, fondatorul xpresscups

Abonamentele sunt flexibile, iar cafeaua poate fi cumpărată și separat, nu neapărat în baza unui abonament. Utilizatorii pot alege să comande tot de pe același site și căni sau tricouri personalizate cu ilustrațiile unui designer român.

„Am vrut ca primul meu business să aibă la bază un produs față de care sunt și eu foarte pasionat și pe care îl consum cu mult drag în fiecare zi. Mai mult decât atât, îmi doresc un business care să înglobeze valorile la care țin, și la asta lucrez să integrăm acum: comunicare eficientă cu clienții, dezvoltarea unei comunități active de oameni pasionați și mare atenție la calitatea tuturor produselor vândute”, a declarat Cătălin Modorcea, fondator xpresscups.

Rolul comunității iubitorilor de cafea de specialitate va fi de a aduce împreună oameni interesați de noutăți din domeniu, dar și de a educa și de a inspira. Membrii comunității vor beneficia de oferte speciale și discounturi și vor afla primii noutățile anunțate de xpresscups.

, are peste 7 ani de experiență în digital marketing, este ambasadorul Upwork în România de 2 ani și crește comunitatea de freelanceri care activează pe platformă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: