Finanțe Stiri

UniCredit Bank, dobânzi mai mari pentru depozite online

28 mai 2019 < 1 min

UniCredit Bank, dobânzi mai mari pentru depozite online

Reading Time: < 1 minut

UniCredit Bank remunerează depozitele în lei constituite din sume nou atrase pe o perioadă de şase luni, exclusiv prin canale digitale, cu o dobândă totală de 3,5% pe an.

Concret, în cadrul acestei campanii, clienţii persoane fizice pot beneficia de dobânda totală de 3,5% pe an pentru depozitele nou constituite la UniCredit Bank în perioada 22 mai 2019 – 22 august 2019, exclusiv prin intermediul aplicaţiilor Online Banking sau Mobile Banking, anunțăa banca, într-un comunicat de presă.

Dobânda de 3,5% pe an se acordă, în condițiile campaniei, pentru depozitele constituite din sume nou atrase, în limita unei valori cumulate de 1.000.000 lei pe client, ulterior prelungirii la scadență dobânda aplicată fiind cea în vigoare la data prelungirii. Depozitele care intră sub umbrela noii campanii nu pot fi constituite din sume ce provin din alte depozite sau din conturi de economii în lei deschise la UniCredit Bank la data campaniei și nu pot fi depozite ajunse la scadență care au fost prelungite automat.

“Rămânem consecvenți poziționării noastre, de a fi banca pentru lucrurile care contează pentru clienții noștri, și strategiei băncii, prin care vrem să încurajăm populația să economisească și să adopte mijloacele moderne de lucru cu banca. În acest spirit, lansăm o nouă campanie de depozite cu dobândă atractivă pe piața bancară”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Mai multe detalii în secţiunea dedicată din cadrul https://www.unicredit.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: