UniCredit Bank sprijină industriile creative

UniCredit Bank lansează Romanian Stories, o platformă de promovare a antreprenoriatului creativ, care va aduna poveștile minților creative din întreaga țară în trei secțiuni.

Secţiunea „Poveștile noastre” include cele mai importante proiecte și evenimentele speciale susținute de UniCredit Bank. „Poveștile lor” este dedicată poveștilor de viață și de business ale antreprenorilor creativi din România, iar „Povestea ta” reprezintă locul în care alţi creativi își pot scrie povestea pentru a-i inspira mai departe pe ceilalți.

„De peste 10 ani UniCredit Bank susține minţile creative din România, dezvoltând de-a lungul timpului numeroase proiecte pentru şi împreună cu acestea. Vrem, acum, să ducem implicarea noastră şi mai departe, printr-un proiect complex ce include mai multe instrumente pentru antreprenorii din aceste industrii, să oferim recunoaşterea cuvenită pasiunii şi muncii depuse de aceşti oameni şi, de ce nu, împreună să schimbăm mentalităţi”, declară Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare, UniCredit Bank.

Educarea şi mentoratul antreprenorilor creativi care doresc să îşi dezvolte business-ul sau să iniţieze unul nou este realizată cu ajutorul platformei Academia Minţilor Creative. Specialiști, voluntari din cadrul UniCredit Bank, dar și invitați din industriile creative, îi vor ghida pe antreprenori prin sesiuni de mentorat, cursuri și seminarii interactive. Aceștia vor aborda teme ce acoperă toate aspectele necesare dezvoltării unei afaceri: planificarea unui business, legal, contabilitate, fiscalitate, resurse umane, marketing și comunicare, atragerea de resurse, finanțare și produse bancare, etica în business și multe altele.

Cursurile din cadrul Academiei Minților Creative se vor desfășura începând cu 2017. Detaliile privind programul, datele de desfășurare și înscrierea urmează să fie publicate în perioada următoare pe site-ul proiectului.

În aceeași direcție de educare şi informare, UniCredit Bank, împreună cu Decât o Revistă, lansează a doua ediție a Ghidului 24/7, o publicaţie despre viața și business-urile antreprenorilor.

În ceea ce priveşte nevoile financiare ale minţilor creative, acestea sunt satisfăcute prin intermediul Pachetului Creativ. Acesta include: produsele financiare de bază pentru orice afacere (cont curent în lei, pentru care nu se percepe comision lunar de administrare), BusinessNet Basic (fără comision lunar de administrare), un card de debit (Visa Business Electron/Visa Business Silver, fără comision de administrare) şi alte produse şi servicii opţionale gratuite (cont curent în valută sau Mobile B@nking) sau oferite în condiţii speciale (precum dispozitiv mPOS, pentru care nu se percepe garanţie). Informaţii complete privind acest pachet sunt disponibile în sucursalele UniCredit Bank sau pe site-ul băncii.