Finanțe Stiri

UniCredit – desemnata cea mai buna banca in ECE1 min

13/07/2015 < 1 min read

author:

UniCredit – desemnata cea mai buna banca in ECE1 min

Reading Time: < 1 minut

Publicatia financiara britanica Euromoney a acordat anul acesta Grupului UniCredit noua premii pentru excelenta – printre care distinctia pentru “Cea mai buna banca in Europa Centrala si de Est”.

“Sunt incântat de ampla recunoastere acordata de catre Euromoney serviciilor noastre si multumesc intregii echipe pentru eforturile depuse”, a declarat Carlo Vivaldi, seful Diviziei Europa Centrala si de Est a UniCredit, intr-un comunicat de presa. “Evolutia economica a Europei Centrale si de Est este tot mai divergenta. Noile state membre din regiune au beneficiat de cea mai mare crestere economica datorita integrarii mai accentuate cu Uniunea Europeana, in conditiile in care cererea pentru produsele si serviciile oferite a crescut semnificativ in zona euro. In acest context, prezenta regionala extinsa a UniCredit se dovedeste a fi echilibrata si rezistenta la socuri. In timp ce concurentii nostri isi redimensioneaza activitatile, noi ne aflam intr-o etapa de reglaje fine si investim in noi tehnologii bancare”, adauga Carlo Vivaldi.

Premiile, decernate in cadrul galei anuale „Euromoney Awards for Excellence” in Londra, au fost decise de catre un juriu format din jurnalisti experimentati, prezidat de editorul Euromoney, Neil Osborn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE