Finanțe Stiri

UniCredit oferă Google Pay clienților din România

17 nov. 2020 2 min

UniCredit oferă Google Pay clienților din România

Reading Time: 2 minute

UniCredit România anunță că serviciul Google Pay este disponibil acum pentru clienții băncii persoane fizice, completând gama soluțiilor pentru plăți mobile pe care le oferă.

Google Pay poate fi utilizat de către toți deținătorii de carduri UniCredit Bank și UniCredit Consumer Financing care folosesc dispozitive mobile Android compatibile, având funcția NFC activă, pentru a efectua plăți contactless rapide și sigure folosindu-și telefonul mobil, în România sau oriunde în lume unde este acceptat acest tip de plată. De asemenea, Google Pay poate fi folosit și pentru plăți online și din aplicații – clienții UniCredit beneficiind, în acest fel, de o metodă de plată integrată ce poate fi utilizată pe toate canalele.

“Prin lansarea Google Pay pentru deținătorii de carduri din România facem încă un pas în direcția pe care ne-am asumat-o, aceea de a fi o bancă digitală de top, și suntem bucuroși să le putem oferi clienților noștri o nouă soluție pentru a-și face cumpărăturile zilnice într-o manieră simplă, rapidă și sigură. Google Pay le permite clienților să plătească contactless la comercianți, precum și online sau în aplicații, fără a mai fi nevoie să poarte la ei cardul bancar fizic; acest tip de experiență de plată modernă și comodă este ceea ce ne propunem întotdeauna să oferim clienților noștri”, a declarat Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Divizia de Retail UniCredit Bank.

Clienții își pot înregistra în Google Pay cardurile emise de UniCredit, sub licență Mastercard sau Visa, din aplicația Mobile Banking, folosind cea mai recentă versiune disponibilă, pentru a le utiliza apoi pentru plățile în magazine, online sau în aplicații. Atunci când folosesc Google Pay pentru plăți, utilizatorii vor continua să primească toate recompensele și/sau beneficiile oferite pentru cardurile de credit și debit UniCredit.

Pentru a efectua plăți prin Google Pay, clienții UniCredit trebuie doar să dețină un dispozitiv mobil compatibil si un cont Google, precum și să își înregistreze cardul/cardurile în Google Pay, utilizând aplicația Mobile Banking. Pentru achizițiile în magazine, Google Pay funcționează pe orice dispozitiv Android cu tehnologia NFC activă care rulează sistemul de operare Lollipop 5.0 sau o versiune superioară. De asemenea, clienții pot utiliza Google Pay pe orice dispozitiv Android compatibil pentru a face cumpărături în aplicații sau online.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: