Companii Stiri

Update Advertising anunta integrarea produselor Sol’s in portofoliu

24 mai 2016 2 min

Update Advertising anunta integrarea produselor Sol’s in portofoliu

Reading Time: 2 minute

Update Advertising anunta integrarea produselor Sol’s in portofoliul lor, odata cu inceputul lui 2016. Vineri, 27 mai 2016  intre 9:00 – 17:00 sunteti asteptati la Gargantua Anniversaire  pentru a intra in contact cu produsele incluse in colectiile: Digital dream, Vintage collection, Chic corporate, Authentic Spirit si Running & Fitness

Compania Sol’s este lider european in textile promotionale si accesorii, cu o experienta de peste 20 de ani pe piata, Sol’s are sediul la Paris. Acolo este realizat designul pentru toate colectiile ce fac parte din portofoliul Sol’s  si detin un depozit cu produse finite in Le Havre de peste 20.000 m2 ce face posibila livrarea acestora catre toata Europa.

Prezenta in mai mult de 40 de tari, compania a inceput calatoria in 2010 in Spania, pornind de la  premisa continua sa conduca si sa livreze, servicii de calitate pentru clienti. Sol’s detine in prezent cea mai extinsa gama de produse textile cuprinsa in catalogul de promotionale de pe piata, cu mai mult de 7.000 de articole.

Printre atuurile Sol’s, Update Advertising enumera: dinamica colectiilor, calitatea materialelor, adaptabilitatea colectiilor, diferentirerea  pe domenii a produselor oferite (horeca, sport, corporate, chic, vintage).

Colectiile sunt diferite pentru fiecare sezon in parte, aducând un plus imaginii fiecarei companii ce apleaza la produsele lor.

Vineri, 27 mai 2016 esti invitat la Gargantua Anniversaire  pentru a intra in contact cu produsele incluse in colectiile:

  • Digital dream
  • Vintage collection
  • Chic corporate
  • Authentic Spirit
  • Running & Fitness

Veti regasi produse din colectiile de: tricouri, pulovere, cravate, sorturi, jachete calde, polare, shoftshells, geci, jachete, pantaloni si imbracaminte, prosoape pentru copii, imbracaminte din fibre organice, palarii, genti, haine de lucru, sport,etc

Update ADVERTISING SRL este o companie infiintata in 2002, si se ocupa cu importul si distributia de materiale promotionale. Membri al asociatiilor profesionale din domeniu, Promotional Services Institute (PSI – Europa) si membru asociat APIIP (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Promotionale) si printre liderii pietei de materiale promotionale din Romania, asigura distributia la nivel national cu stocuri integrate cu funizorii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: