Stiri Tech

ASUS aduce în România ZenBook Duo cu ecran principal tactil 14 inci și ScreenPad Plus

15 aug. 2020 2 min

ASUS aduce în România ZenBook Duo cu ecran principal tactil 14 inci și ScreenPad Plus

Reading Time: 2 minute

Noul laptop ZenBook Duo (UX481) cu ecran principal tactil 14 inci dar și cu ASUS ScreenPad Plus de 12,6 inci este disponibil pe piața din România.

Ecranul tactil principal NanoEdge are o diagonală de 14 inci, rezoluție FullHD, cu margini foarte subțiri, care conduc la un raport ecran-corp de 90%. Camera IR integrată în rama superioară permite autentificarea foarte rapidă pe laptop, chiar și în condiții de iluminare slabă.

Ecranul secundar tactil ScreenPad Plus de pe ZenBook Duo este poziționat deasupra tastaturii, are diagonala de 12,6 inci și format 32:9, furnizând un spațiu vizual mult mărit, în timp ce păstrează forma unui laptop standard.

Funcția Tasta Rapidă (Quick Key) permite automatizarea unor secvențe de comenzi complexe de pe tastatură, iar Scriere de Mână (Handwriting) permite introducerea textului într-o manieră intuitivă. Alte funcții de control rapid deosebit de utile sunt și Comutare Aplicații (App Switcher), ViewMax și Schimbare Sarcina Activă (Task Swap) pentru interacțiuni intuitive între ecranul principal și ScreenPad Plus.

Prin folosirea unui stilou electronic ASUS sau a oricărui stylus activ, ScreenPad Plus oferind o platformă extrem de stabilă pentru scriere sau desen. În același timp, designul ErgoLift înclină tastatura pentru o experiență mai ergonomică.

Performanță și autonomie

ZenBook Duo are la bază procesoarele Intel Core i7 quad-core din generația a 10-a și frecvențe de până la 4,9 GHz. Memoria RAM urcă până la 16 GB LPDDR3, în timp ce datele sunt stocate pe unități SSD PCIe 3.0 x4 de 1TB.

Acceleratorul NVIDIA GeForce MX250 oferă posibilități grafice pentru munca de creație, păstrând autonomia ridicată. ZenBook Duo vine cu două porturi USB 3.1 Tip A, un USB 3.1 Tip C (USB-C), ieșire HDMI, cititor de carduri MicroSD și conexiune wireless ultra-rapidă Intel Wi-Fi 6 (Gig+).

Bateria internă de 70 Wh, combinată cu un hardware extrem de eficient, ZenBook Duo oferă până la 22 de ore autonomie sau 16 ore autonomie atunci când ScreenPad este pornit.

Prețurile pornesc de la 5.750 de lei pentru versiunea dotată cu Intel Core i5-10210U cu frecvențe de până la 4.2GHz, 8GB memorie RAM și un SSD de 512GB cu sistem de operare Windows 10 Home și ajung la 7.900 de lei pentru modelul dotat cu procesor Intel Core i7-10510U, 16GB memorie RAM, SSD de 512GB și grafică NVIDIA GeForce MX250, care rulează sistemul Windows 10 Pro și este livrat în culoarea Celestial Blue.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: