Stiri Tech

USB cu criptare, la capacitate de 128GB

21/07/2020 < 1 min read

USB cu criptare, la capacitate de 128GB

Reading Time: < 1 minut

Kingston a lansat noi unități de stocare flash pe interfață USB cu soluție de criptare, care au capacitatea de 128GB. În contextul unor reglementări GDPR, utilizatorii și organizațiile conștientizează tot mai mult necesitatea unor soluții de protecție a datelor. De aceea, opțiunile de securizare au devenit extrem de importante pentru cei care lucrează de acasă. Astfel, utilizarea unei unități de stocare USB flash cu criptare în activitățile zilnice, reprezintă o metodă simplă de securizare a datelor.

DataTraveler  Locker+ G3  oferă două niveluri de securizare a datelor personale, prin implementarea unei soluții de criptare hardware și o protecției pe bază de parolă. Opţional, DTLPG3 oferă back-up în Cloud, permițându-le în acest fel utilizatorilor să salveze în mod automat toate datele de pe dispozitivul USB în Google D, OneDrive (Microsoft), Amazon Cloud Drive, Dropbox sau Box. Această funcție permite practic accesul la date, chiar și atunci când unitatea de stocare nu este disponibilă.

DataTraveler Locker+ G3 este ușor de configurat și folosit, nefiind necesară instalarea unei aplicații; soluția de securitate și întregul suport software sunt integrate. Modelul este compatibil atât cu sisteme Windows, cât și cu Mac, astfel încât utilizatorii să poată accesa fișierele de pe mai multe dispozitive, fără a instala câte un program pe fiecare din acestea.

Disponibil începând cu data de 27 iulie, DataTraveler 4000G2 oferă criptare AES-XTS pe 256bit cu certificare FIPS 140-2 Level 3. Adăugarea logoului, numerotarea în serie, limitarea numărului de încercări de introducere a parolei, lungimea minimă a parolei și identificatoarele personalizate pentru integrarea cu soluții software de management (white-listing) sunt și ele disponibile. Opțional, prin intermediul SafeConsole, administratorii IT pot gestiona centralizat aceste unități de stocare, pentru a se asigura că respectă întotdeauna cerințele companiei și pentru a furniza un nivel mai ridicat de suport.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă