Finanțe Stiri

Valentin Coroiu, noul CEO al UNIQA Asigurări de viață

1 aug. 2019 2 min

Valentin Coroiu, noul CEO al UNIQA Asigurări de viață

Reading Time: 2 minute

Valentin Coroiu a preluat astăzi funcția de CEO al companiei UNIQA Asigurări de viață.

Cu o experiență de 19 ani în cadrul echipei UNIQA din România, Valentin Coroiu își asumă noul rol de CEO al UNIQA Asigurări de viață din poziția de director național de vânzări pentru canalul de vânzare propriu, poziție ocupată din anul 2015. Anterior, din pozițiile de director și director adjunct, a coordonat activitatea sucursalei UNIQA Cluj, cea mai importantă sucursală din perspectiva volumului de vânzări, anunță asigurătorul, într-un comunicat de presă.

“Ma bucur să pot valorifica experiența acumulată în domeniul asigurărilor și în cadrul echipei UNIQA pentru a susține o zonă de activitate cu impact semnificativ asupra performanțelor companiei. Asigurările de viață reprezintă un motor important de creștere sănătoasă și durabilă pentru brandul UNIQA în România. Numirea mea în rolul de CEO al UNIQA Asigurări de viață mă onorează și mă responsabilizeaza deopotrivă. Este o provocare și o oportunitate de a adresa corect nevoile de protecție prin asigurare și experiența clienților în cele două companii ale UNIQA în România. Acest lucru ne ajută să fim și mai bine ancorați în realitatea clienților noștri, aducând valoare în viața acestora. Contez pe profesionalismul și calitatea echipei a cărei coordonare o preiau la începutul lunii august. Am convingerea că, împreună, vom duce mai departe povestea de succes a UNIQA Asigurări de viata”, a declarat Valentin Coroiu, CEO UNIQA Asigurări de viață.

 Numirea noului CEO al UNIQA Asigurări de viață are loc într-o etapă importantă pentru companie, marcată de pregătirea unui nou concept pentru asigurările de viață, ce adresează specific și relevant nevoile clienților. 

 “Valentin Coroiu este un lider orientat către rezultate, cu un înalt grad de cunoaștere și înțelegere a principiilor UNIQA și pieței asigurărilor, dar și a importanței de a investi în pregătirea și dezvoltarea oamenilor din echipă. De-a lungul evoluției sale în cadrul UNIQA, a coordonat implementarea proiectelor importante de transformare a rețelei de vânzări a companiei. Este o experiență semnificativă, care îl recomandă pentru noul rol asumat la conducerea UNIQA Asigurări de viață și îi urez mult succes”, a declarat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: