Business Companii Management Stiri Tech

Valentin Vasile, noul Director de Marketing la Schneider Electric România&Republica Moldova

15 ian. 2021 < 1 min

Valentin Vasile, noul Director de Marketing la Schneider Electric România&Republica Moldova

Reading Time: < 1 minut

Începand din luna ianuarie a acestui an, Valentin Vasile ocupă poziția de Director de Marketing Schneider Electric România şi Republica Moldova. Numirea lui Valentin este o promovare internă, de pe poziția sa anterioară de Customer Satisfaction & Quality Business Partner la Schneider Electric Romania, poziție pe care a ocupat-o timp de trei ani.

”Implicarea sa directă în activități ce țin de îmbunătățirea experienței clienților îl poziționează excelent pentru a avea o viziune strategică pragmatică asupra actiunilor și investițiilor de marketing ale companiei. Marketing-ul se formează în urma informațiilor primite din piață,  iar Valentin poate aduce o contribuție pozitivă a modului în care gestionăm activitățile de marketing având în vedere vocea partenerilor”, a declarat Lucian Enaru, Director General Schneider Electric România și Republica Moldova.

”Timp de mai bine de zece ani am ascultat și apoi am reprezentat vocea clientului în interiorul companiei,” a spus Valentin. ”Numirea aceasta nu numai că mă onorează, dar îmi permite să valorific într-o manieră superioară toată experiența și informațiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, în relație cu partenerii nostri.”

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: