Marketing Stiri

Vânzări record în showroom-ul eMAG din Băneasa în primul weekend de la deschidere

19 sept. 2018 < 1 min

Vânzări record în showroom-ul eMAG din Băneasa în primul weekend de la deschidere

Reading Time: < 1 minut

Peste 15.000 de oameni au vizitat cel mai mare showroom eMAG din țară, situat în Galeriile Mobexpert Băneasa, în primul weekend de la deschidere și au realizat comenzi record în valoare de un milion de euro. Magazinul are o suprafață de 2.400 de metri pătrați, cea mai mare gamă de produse expuse și un stoc în valoare de 2,2 milioane de euro.

”Având în vedere volumul foarte mare de vizite din digital al eMAG, de peste un milion pe zi, am reușit să comunicăm online eficient beneficiile pe care le au clienții în showroom-ul din Băneasa. Am generat un volum foarte mare de trafic, iar showroom-ul este o ancoră pentru dezvoltarea comercială a parcului de retail,” a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Showroom-ul eMAG din Băneasa, în care sunt disponibile cele mai noi produse electronice, electrocasnice și jucării, este situat pe două niveluri: produsele sunt expuse la etaj, iar plata și ridicarea comenzilor se fac la parter. De asemenea, vizitatorii showroom-ului beneficiază de un spațiu de parcare mare.

În premieră, în noul showroom eMAG au fost deschise cinci magazine dedicate de tip ”shop in shop” cu produse premium: LEGO, Samsung, NEFF, Miele și Lenovo. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: