Lifestyle Stiri

Vara aceasta esti sfatuit sa „FII TREAZ LA VOLAN!”

19 iul. 2016 < 1 min

Vara aceasta esti sfatuit sa „FII TREAZ LA VOLAN!”

Reading Time: < 1 minut

In perioada 15 iulie – 15 septembrie 2016 se desfasoara campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! realizata, in parteneriat, de Politia Româna, FPVS – Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, Radio România Actualitati si APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor.

In cursul anului 2015, s-au inregistrat 9.380 de accidente de circulaţie grave, soldate cu decesul a 1.893 de persoane si ranirea grava a altor 9.056.

Campania va creste nivelul de constientizare a riscurilor la care se expune oricine urca la volan obosit sau care se lasa distras de smartphone, in timp ce conduce. De asemenea, mesajul promovat de campanie vizeaza şi riscul conducerii sub influenta bauturilor alcoolice sau a anumitor tipuri de medicamente.

Astfel, in cadrul campaniei, vor fi distribuite brosuri informative gratuite, continând recomandari de care orice conducator auto ar trebui sa tina cont atunci când pleaca la drum. Brosura FII TREAZ LA VOLAN! va fi distribuita in trafic, dar si in principalele centre comerciale din Bucuresti si din 20 de municipii din tara.

Platforma treazlavolan.ro prezinta, intr-o forma structurata, principalele elemente de care un sofer responsabil ar trebui sa tina cont, precum si statistici si studii din intreaga lume, care atesta importanta ce trebuie acordata acestor aspecte.

Campania este sustinuta de principalele companii de asigurari si de brokeraj in asigurari: OMNIASIG VIG, BCR Asigurari de Viata, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS România, GENERALI România, CREDIT EUROPE Asigurari, SAFETY Broker, MARSH, FABRICA de Asigurari, INTER Broker, OTTO Broker, DESTINE Broker, GRAWE România, DAUNE Expert si GARANTA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: