Finanțe Stiri

MasterPass pe platforma Orange Romania

22 feb. 2016 2 min

MasterPass pe platforma Orange Romania

Reading Time: 2 minute

MasterCard anunta extinderea retelei de acceptare a MasterPass in Romania, prin integrarea suitei de servicii digitale in cadrul platformei Orange.

In urma integrarii MasterPass, ce va avea loc in luna martie, consumatorii vor beneficia de o experienta la plata simplificata, din portofelele lor digitale MasterPass, arata compania, intr-un comunicat de presa. Prin selectarea optiunii “Cumpara cu MasterPass” ca metoda de plata, utilizatorii nu mai trebuie sa introduca informatiile de card si adresa pentru fiecare cumparatura realizata online sau pe mobil, acestea fiind transmise securizat din portofelul digital al consumatorului catre Orange prin intermediul MasterPass.

“MasterCard este unul dintre liderii globali ai tranzitiei catre plati digitale, produsele noastre inovatoare setand noi standarde in ceea ce priveste conectarea consumatorilor cu solutiile tehnologice ale viitorului. Ne bucuram sa avem in Orange un partener care exploreaza potentialul de inovare in universul digital al platilor si care ne impartaseste viziunea, de a oferi consumatorilor cele mai noi servicii, a le furniza beneficii si a le imbunatati experienta la plata – iar aceasta este esenta unui parteneriat autentic”, a declarat Gabriel Ghita (foto), Head of New Business Central and Eastern Europe, MasterCard.

Crestere de 40% in Europa

MasterPass este prezent in 29 de tari la nivel international, iar intre martie si septembrie 2015, tranzactiile prin MasterPass in Europa au inregistrat o crestere medie lunara de 40%, demonstrand satisfactia si increderea utilizatorilor faţa de acest produs.

“Clientii nostri folosesc din ce in ce mai mult platile online, de aceea ne dorim sa venim in intampinarea lor, sa aducem inovatia si progresul tehnologiei in toate interactiunile lor cu Orange Romania. Portofelul digital, lansat in parteneriat cu MasterCard le va oferi celor care fac plati frecvente online posibilitatea de a face o plata cu doar un click, o experienta de cumparare rapida si facila pe toate canalele conectate”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange Romania.

MasterPass este solutia digitala de plata a MasterCard care simplifica intreaga experienta de plata pentru consumatori, permitandu-le sa plateasca cu portofelul digital preferat, de pe orice dispozitiv, oriunde MasterPass este acceptat. Serviciul de checkout MasterPass ofera comerciantilor care doresc cresterea tranzactiilor de cumparare si a vitezei, o modalitate simpla de a accepta plati prin portofele digitale emise oriunde in lume, oferind o experienta de cumparare mai rapida, usoara si sigura, pentru clientii lor ocupati, se mai arata in comunicat. MasterPass ofera bancilor, comerciantilor si partenerilor o gama larga de solutii de portofel digital – de la cele “la cheie”, la cele complet personalizabile.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: