Finanțe Stiri

Raiffeisen Bank a lansat creditul Flexicredit Acasa

30 apr. 2015 < 1 min

Raiffeisen Bank a lansat creditul Flexicredit Acasa

Reading Time: < 1 minut

Raiffeisen Bank a lansat un credit nou pentru persoane fizice, in lei – Flexicredit Acasa – cu destinatie imobiliara, fara ipoteca, suma maxima fiind de15.000 euro (echivalent in lei), pe o perioada de maxim 10 ani. Creditul poate fi folosit pentru modernizarea, extinderea, renovarea, sau refinantarea unui credit cu destinatie imobiliara.
Pentru accesarea acestui credit, clientul trebuie sa detina un avans de 40% din valoarea proiectului, a anuntat banca, intr-un comunicat de presa.

“Avand o destinatie specifica si o perioada relativ mare de creditare – 10 ani, acest nou produs vine sa completeze gama solutiilor de finantare oferite de banca. Am constatat ca aproximativ 50% dintre creditele de nevoi personale pe care le acordam au ca destinatie investitii imobiliare – modernizare, extindere, renovare” a spus Catalin Munteanu, director executiv, aria Persoane Fizice

Pana la 31 iulie 2015 Flexicredit Acasa beneficiaza de un pret special de lansare: rata dobanzii porneste de la 9,5% pe an pentru clientii care incaseaza salariul sau pensia pe card la Raiffeisen Bank si 10,5% pentru cei care nu sunt inca clientii bancii. Clientii pot aplica la acest credit fie online pe www.crediteprietenoase.ro, fie printr-o cerere depusa la una din agentiile Raiffeisen Bank.
In plus, clientii care aplica online pe site-ul www.crediteprietenoase.ro beneficiaza de o reducere suplimentara a costurilor creditului. In aceste cazuri, dobanda porneste de la 8,9% pe an.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: