Stiri Tech

Vector Watch isi extinde distributia pe piata romaneasca

13 ian. 2016 < 1 min

Vector Watch isi extinde distributia pe piata romaneasca

Reading Time: < 1 minut

Incepand din ianuarie, ceasul inteligent Vector Watch isi extinde reteaua de distributie in Romania printr-un parteneriat incheiat cu Network One Distribution Romania. Astfel, Vector Watch se gaseste deja in oferta comerciala a eMAG, Flanco, Altex, Media Galaxy, Evomag.ro, F64.ro, CEL.ro, PC Garage.ro si Vexio.ro, carora li se vor adauga in zilele urmatoare elefant.ro, Arsis si Whatchshop.ro.

Prin parteneriatul cu NOD, Vector Watch tinteste o crestere de pana la zece ori a volumelor tranzactionate pana la sfarsitul anului 2016. Pretul pentru achizitia unui ceas variaza intre 1.350 si 2.200 de lei.

Fondata in 2014 de Andrei Pitis (Fondator si CTO Vector Watch) alaturi de Irina Alexandru (cofondator si Program Manger) si Dan Tudose (cofondator si Hardware Engineer), compania a dezvoltat un sistem de operare „low-power” propriu, oferind dispozitivelor inteligente o autonomie de 30 zile. Compania a lansat doua modele de smartwatch – Luna, cu aspect rotund si Meridian, cu carcasa dreptunghiulara, disponibile in mai multe variante.

Cititi povestea Vector Watch aici si aflati dintr-un interviu cu Radu Georgescu care sunt planurile de dezvoltare ale companiei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: