BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

IKEA a început să producă echipamente de protecție pentru cadrele medicale

1 apr. 2020 < 1 min

IKEA a început să producă echipamente de protecție pentru cadrele medicale

Reading Time: < 1 minut

IKEA a început să producă măști și alte echipamente de protecţie pentru personalul medical care luptă împotriva răspândirii noului coronavirus, anunță Reuters, compania suedeză alăturându-se astfel unui număr în creștere de companii care își recalibrează operațiunile pentru a ajuta cu echipamente și produse necesare sistemului medical.

După ce a produs măști pentru personalul din China în primele etape ale pandemiei, grupul suedez lucrează acum cu mai mulți furnizori pentru a crește producția de măști pentru cadrele medicale, precum și de dezinfectanți pentru mâini, viziere și șorțuri de unică folosință.

Printre companiile care au anuțat recent măsuri similare se numără Airbus și Lamborghini

Peste 20 de imprimante 3D din mai multe centre Airbus din Spania lucrează zi și noapte pentru  a produce rame de viziere. Acestea vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protecție împotriva Covid-19.

Celebrul constructor auto italian Automobili Lamborghini a anunțat că transformă departamentele fabricii sale de automobile super sport din Sant’Agata Bolognese în spații pentru producția de măști chirurgicale și viziere de protecție din plexiglas. Toate măștile vor fi donate Spitalului Sant’Orsola-Malpighi din Bologna, pentru a fi folosite în lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Capacitatea de producție este de 1.000 de măști pe zi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: