Companii BizRemote by certSIGN Business Stiri

Veranda Mall, primul mall din țară care vinde și online

12 iun. 2020 2 min

Veranda Mall, primul mall din țară care vinde și online

Reading Time: 2 minute

Veranda Mall lansează o platformă de e-commerce, devenind astfel primul primul mall din România care vinde și online. Shop-ul poate fi accesat de pe shop.verandamall.ro, începând cu data de 12 iunie, iar reprezentanții mall-ului nu-l consideră o soluție temporară.

Magazinele partenere își pot crea un cont pe platforma creată de Veranda, pe care să vândă produsele. 

”Online-ul este aici să rămână, nu este ceva temporar”

Reprezentanții Veranda Mall nu văd implementarea platformei ca fiind o soluție temporară, doar pentru perioada de criză. Și-au propus ca platforma online să fie un proiect pe termen lung, pe care să îl dezvolte și după ce lucrurile se vor liniști. Totodată, dezvoltarea ei le va oferi partenerilor o plasă de siguranță în situația în care măsurile luate de autorități se vor repeta și criza se va întinde pe o perioadă mai lungă, declară aceștia.

Alexandru Dincovici

”În contextul actual, trecerea la online nu reprezintă o schimbare completă a modelului de business, ci o evoluție. În acest fel, ne adaptăm atât la prezent, cât și la viitor, întrucât întoarcerea la așa-zisa normalitate s-ar putea să vină mai târziu decât ne-am aștepta, dacă o să mai vină. E bine să fim conștienți de acest lucru și să spunem că suntem la un moment de cotitură pentru retail”, explică Alexandru Dincovici, director de marketing și comunicare al Veranda Mall.

Ideea a apărut încă de la primele cazuri de COVID-19 în România și proiectul a prins viață la mai puțin de două luni de la închiderea mall-urilor.

Prin marketplace-ul existent magazinele partenere pot ajunge la un număr mult mai mare de clienți, oriunde în țară, iar aceștia pot avea acces la oferta din mall în condiții de siguranță, printr-un canal suplimentar de cumpărare. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: