Companii Stiri

Verdino lansează prima pizza congelată plant-based din România

11 mai 2021 2 min

Verdino lansează prima pizza congelată plant-based din România

Reading Time: 2 minute

Verdino Green Foods, singurul producător român care oferă o alternativă sustenabilă la produsele din carne, pe bază de proteine de mazăre, își extinde gama în categoria produselor congelate cu lansarea primei game de pizza congelată plant-based sub un brand românesc.

Noua gamă aduce 5 noi sortimente de pizza cu toppinguri 100% plant-based: Pizza-bacon, Pizza cu 4 toppinguri plant-based, Plantuna pizza cu alternativa vegană la ton, Pizza Mexicana cu bucăți de burger și ardei Jalapeno și pizza Pepperoni cu salam picant.

Pizzele Verdino au blatul pufos, dospit timp de 24 de ore, frământat cu ulei de măsline extra-virgin, iar topping-urile și brânza sunt produsele Verdino, cu comportament perfect la coacere. Pizza este coaptă în cuptor de piatră.

„Verdino nu este doar primul brand românesc care a lansat produse plant-based pe baza de proteine de mazăre,  ci suntem și primul brand românesc care lansează o gamă de pizza congelată ce stă sub tutela unui brand local. Pizza pe care am lansat-o este sustenabilă atât pentru cei ce o savurează, cât și pentru întreagă planetă”, spune .

Eberhart Răducanu, CEO Verdino Green Foods

Cele 5 sortimente de pizza se vor găsi atât în supermarketuri din România cât și din Spania, Olanda, Germania, Marea Britanie, Elveția și Serbia.

Compania a ajuns astfel la un portofoliu de 66 de produse plant-based pe bază de proteine din mazăre, iar dezvoltarea portofoliului continuă.

Gama de produse Verdino poate fi găsită în majoritatea rețelelor de comerț modern, dar și online pe www.verdinoshop.ro. În plus, o serie de restaurante și pizzerii și-au creat meniu vegan pentru care  Verdino este principal furnizor de materii prime cum ar fi: burgeri, mici, salam Pepperoni, alternativa la feta, la cârnăciori și la carne tocată.

Verdino este un brand românesc al companiei Verdino Green Foods din Mediaș. Compania vine ca alternativă vegetală la produsele cu carne folosind proteina de mazăre și uleiul de cocos. Gama de produse Verdino include burgeri, mici, carne tocată, parizer, cârnăciori, salam, crenwurști, branzeturi din ulei de cocos și specialități precum Mortadella cu fistic, Pepperoni ori Bacon. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: