BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Auchan extinde parteneriatul cu Poșta la nivel național

9 iul. 2020 < 1 min

Auchan extinde parteneriatul cu Poșta la nivel național

Reading Time: < 1 minut

Auchan continuă parteneriatul cu Poșta Română, inițiat din luna mai a acestui an, pentru livrări la domiciliu, și-l extinde la nivel național. Comenzile, plasate în magazinul online Auchan.ro și  expediate prin Poșta Română, sunt livrate în 24 de ore în București și în 48 de ore în localitățile limitrofe ale Capitalei și în orașele reședință de județ. Clienții vor putea comanda alimente la temperatură ambientală, dar și produse nealimentare, din toate categoriile listate pe auchan.ro, prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni, cu o greutate maximă a comenzii de 30kg.

Comenzile vor fi expediate prin serviciul StaiAcasă Plus, soluția de livrare door-to-door dedicată distribuției rapide oferită de C.N. Poșta Română S.A.

Comenzile expediate prin Poșta Română sunt monitorizate în sistem Track&Trace pe tot fluxul de livrare, iar în ceea ce privește achitarea acestora, plata se poate face online sau ramburs.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan.

Suprafața netă de vânzare este de peste 280.000 mp, iar pe www.auchan.ro comercializează peste 25.000 de produse. Auchan are aproximativ 10.000 de angajaţi și o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: