Tech

Victor Kapra: Top gadget 2013

16 ian. 2014 2 min

Victor Kapra: Top gadget 2013

Reading Time: 2 minute

Victor Kapra scrie pe teme de tehnologie de 14 ani. A lucrat ca editor la Mediafax si Ziarul Financiar. Este de asemenea fondator al revistei go4it!, care ulterior s-a trasformat in proiectul online omonim. Din 2006 este blogger pe teme hi-tech pe platforma online www.victorkapra.ro. 

Smartphone: LG G2

Trei smartphone-uri mi-au atras atentia in 2013 si se bat umar la umar pentru suprematie. Daca e sa fac totusi alegere, optez pentru LG G2. Foarte elegant si unul dintre cele mai subtiri smartphone-uri. Animat de cel mai puternic procesor al momentului, Qualcomm Snapdragon 800, vine cu un display full HD pe care video ruleaza impecabil. Interesant este si senzorul care iti permite sa raspunzi la apeluri foarte comod. Prefer in egala masura Galaxy Note 3 si Nokia Lumia 1020. Pe Galaxy Note 3 il apreciez pentru aplicatiile deosebite, unele unice, cu care Samsung l-a dotat: scriere direct pe ecran, decupaje screenshot rapide, posibilitatea de a deschide mai multe ferestre concomitent. Este un smartphone care sta foarte bine la capitolul hardware. Nokia Lumia 1020 este un smartphone dorit de multi. Desigur ca rezolutia record absolut a camerei, de 41 de megapixeli, il face vedeta in domeniu. Dar dincolo de asta, posibilitatile de setare si de editare foto sunt cele mai avansate de pe piata. Sta excelent si la capitolul design, ca toata gama Lumia de altfel.

Tableta: LG G PAD 8.3

Depinde de buget. Cele sub branduri romanesti sunt ok daca nu dorim sa cheltuim mult. Pentru bugete mai generoase, din oferta producatorilor asiatici as recomanda LG G PAD 8.3. Targetata business, e usoara, subtire, eleganta, sta bine la capitolul hard/soft si are un pret decent de 333 de euro.  

 

 

Laptop: Toshiba Z930

Aici lucrurile sunt clare si, absolut subiectiv, votez pentru ultrabook-ul Toshiba Z930. Foarte usor, puternic, cu un design impecabil, potrivit pentru un om de afaceri. Acelasi producator a adus mai nou pe piata un alt ultrabook, la un pret mai convenabil (3600 de lei), Toshiba U50t-A, de asemenea, remarcabil.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: