Antreprenori Stiri

Videt are un nou showroom

25 mart. 2019 3 min

Videt are un nou showroom

Reading Time: 3 minute

Videt, unul dintre cele mai mari magazine de optică din România anunță inaugurarea unui nou showroom în București.

În noul spațiu, care poate fi găsit pe Calea Dorobanților nr. 126 – 130, clienții au la dispoziție o gamă foarte bogată de ochelari de vedere și de soare, dar și alte servicii oferite de companie, precum ridicarea comenzilor online de lentile de contact sau ochelari, verificarea gratuită a dioptriilor și adaptarea gratuită la lentile de contact medicale.

Showroom Videt 1

„Inaugurăm noul showroom, pentru că avem nevoie de o abordare mixtă în dezvoltarea afacerii, cu prezență online și offline. În acest moment, achiziția online de ochelari este la îndemâna oricărui tip de cumpărător, beneficiind atât de transport gratuit la majoritatea produselor, cât și de retur gratuit, bucurându-se, de asemenea, de prețuri mai atractive, în general, decât în piața offline. Ne propunem totodată să răspundem personalizat acelor clienți care doresc să fie consiliați din mai multe perspective: îi așteptăm într-un spațiu primitor, unde pot găsi și proba produse diferite (atât în ceea ce privește gama, brandul, cât și prețul); își pot verifica gratuit dioptriile și cu ajutorul specialiștilor noștri, vor găsi varianta optimă în ceea ce privește lentilele de contact, ochelarii de vedere sau de soare doriți. Nu în ultimul rând, ceea ce considerăm foarte important, este practicarea prețurilor online, la toate produsele, și în mediul offline.

Prin noul showroom, reușim să avem atât expunere stradală, cât și un spațiu mare de prezentare. Am ales zona Dorobanți, pentru că este una specială, ce oferă clienților sentimentul de siguranță, respect și profesionalism. Am investit foarte mult în locație, pentru că am vrut să le oferim clienților un mediu în care să se simtă bine, cu stil, care să le placă din toate punctele de vedere și care să-i inspire în alegerile lor.

Alexandru Alecu Videt

În acest moment, sunt disponibile peste 1.500 de perechi de ochelari în showroom, iar în cursul anului ne propunem ca această cifră să depășească 3.000. Oferta disponibilă în magazinul online este și mai cuprinzătoare, ajungând la aproximativ 4.500 de modele. Stocul consistent de soluții, respectiv de lentile de contact, ne ajută să onorăm imediat majoritatea comenzilor. Ceea ce ne diferențiază, față de ceilalți jucători de pe piața lentilelor de contact medicale, este posibilitatea noastră de a expedia rapid chiar și lentilele de contact torice și multifocale”, a declarat Alexandru Alecu, fondator și CEO Videt.

Showroom Videt 4

Afaceri de peste 2 milioane de euro în 2019

Noavidet SRL, compania care operează magazinul Videt, a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane lei (aproximativ 1,1 milioane euro). Pentru acest an, compania estimează că va ajunge la o cifră de afaceri de aproximativ 2,2 milioane de euro, dublu față de anul trecut.

„Vânzarea de lentile de contact rămâne o componentă principală a afacerii noastre, așa că mizăm pe o creștere semnificativă a vânzărilor de lentile de contact medicale, dar ne vom concentra eforturile pe dezvoltarea noii direcții de business, adică pe vânzarea de ochelari de vedere și de soare”, a adăugat Alexandru Alecu.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: